Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παιδικό χάπενινγκ με Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού την Κυριακή στην Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας

Παιδικό χάπενινγκ με Κυνήγι Κρυμμένου Θη...

Από τις 11.30 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ.

Αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στην Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας, από τις 11.30 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το χάπενινγκ «Τα Παιδία Παίζει - Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού!».

Παιδιά ηλικίας 5-12 ετών χωρισμένα σε ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ομαδικά παιχνίδια όπως: «παπουτσοποδόσφαιρο», μήλα, μαντηλάκι, αυγομπάσκετ κλπ, να βρουν τα κρυμμένα αυγά, να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες και βέβαια να ανακαλύψουν τον Κρυμμένο Θησαυρό!

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να φοράνε καπελάκι και φόρμα ή άνετα ρούχα ενώ οι γονείς θα πρέπει να παραμείνουν στον χώρο και να έχουν υπό την γενικότερη επίβλεψη τα παιδιά.

Επιπλέον για όσους θέλουν μετά θα υπάρχει ειδικό παιδικό μενού στα 5 ευρώ και στα 10 ευρώ ανά άτομο για τους μεγάλους με ποικιλίες και ελεύθερη κατανάλωση μπύρας και κρασιού.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, θα λάβουν αναμνηστικά καθώς επίσης θα προσφερθούν δώρα σε όλες τις ομάδες ενώ το κόστος συμμετοχής είναι ?10.

Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά μέχρι Παρασκευή 6 Μαΐου με μήνυμα στη σελίδα στο Facebook "Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει" ή στο τηλέφωνο 6906212743.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight