Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΛΟΝΔΙΝΟ: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ VENYX –OSEANYX THΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΙΑΡΧΟΣ. ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

ΛΟΝΔΙΝΟ: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ VEN...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο βυθό των στολιδιών

Στο μοδάτο λονδρέζικο στέκι Sexy Fish παρουσίασε τη νέα σειρά Oseanyx του οίκου κοσμημάτων Venyx η κοσμογυρισμένη Eugenie Niarchos, εγγονή του μυθικού Ελληνα κροίσου Σταύρου Νιάρχου, διάσημη πλέον σχεδιάστρια και super stylish jetsetter. Περιστοιχισμένη από τις λαμπερές φίλες της Μπιάνκα Μπραντολίνι, Τατιάνα Κασιράγκι, Καμίλα Αλ Φαγιέντ, Σαμπίν Γκετύ, Nτάσα Ζούκοβα, την ελληνίδα σχεδιάστρια Mαίρη Κατράντζου αλλά και τις βρετανίδες ντιζάινερς Εμίλια Γουίκστεντ, Σαρλότ Ντελάλ και με φόντο έναν τεράστιο γυάλινο βυθό με ψάρια, επέδειξε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια και μενταγιόν από χρωματιστά διαμάντια σε περίεργες φόρμες, που παραπέμπουν στα πλάσματα της θάλασσας.

 

Η Ευγενία βλέπει την εταιρεία της Venyx World ολοένα να  αυξάνει τη φήμη της και να φιγουράρει στις καλύτερες διαδικτυακές μπουτίκ αλλά και σε concept stores της υφηλίου. Τα περασμένα Χριστούγεννα, μετά την καλοκαιρινή της παρουσίαση στη Μύκονο, η 30χρονη «γόνος» designer λάνσαρε και δυο μενταγιόν στο πωλητήριο του ανανεωμένου Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης της Αθήνας.

Ειδικευμένη στο design κοσμήματος και με θητεία στο Gemological Institute of America αλλά και στο Christie’s Fine Jewellery Department της Νέας Υόρκης, η Ευγενία έχει συνεργαστεί με τους οίκους Repossi και Αzzaro, πριν τολμήσει να ξεκινήσει το δικό της οίκο.Ιστορία και μύθοι, φύση και άγρια ζώα, αλλά και μυστικοί γαλαξίες συνθέτουν τη μπιζουτιέρα της. Οπως αναφέρει: «Ηθελα να δημιουργήσω ένα brand με δικό του σύμπαν, έναν αυτόνομο «πλανήτη». Το όνομα προέρχεται συνδυαστικά απο την θεά Αφροδίτη και την πέτρα του όνυχα. Με ενδιαφέρει οτιδήποτε φουτουριστικό, έξω από το συμβατικό κόσμο, γιατί ξεφεύγει από τα παραδοσιακά καλούπια και σχήματα».

Χρυσό κίτρινο, μαύρο και ροζ, υπέροχα διαμάντια και ζαφείρια κοσμούν σκουλαρίκια που τυλίγονται στο αυτί, δαχτυλίδια, περιδέραια και βραχιόλια. Σχέδια που θυμίζουν κροκοδείλους, χελώνες, κεραυνούς, μετεωρίτες , ψάρια και αντιπροσωπεύουν το «eccentric sense of style» της σχεδιάστριας σύμφωνα με τα ξένα media. Οταν δεν σχεδιάζει, η Eugenie δίνει συνεντεύξεις, ανταποκρίνεται σε κοσμοπολίτικα πάρτυ, fashion events και fashion shows. Oπως δηλώνει, αγαπάει τα vintage κομμάτια του Cartier, την εποχή της Art Deco και τους χρωματιστούς κόσμους του Βαν Γκονγκ. Λάτρης της μόδας θα ήθελε να ζήσει από κοντά την ιδιοφυία του Gianni Versace και εύχεται να καθόταν front row στην ένδοξη εποχή των ‘90s, όταν παρέλαυναν με τις τουαλέτες του τα μεγαλύτερα super models. Στην τελευταία της παρουσίαση στο Λονδίνο, υποδέχθηκε άπαντες ιδιαίτερα χαμογελαστή, φορώντας μίνι πάτσγουορκ φορεματάκι και διάφανο καλσόν με πουά, ενώ το dinner περιλάμβανε σούσι, λόγω του θέματος του ωκεανού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View