Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται (17:00) στην Αγυιά το Περιστέρι

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται (17:00) ...

Μονόδρομος η νίκη για την πατρινή ομάδα

Η ώρα της τελικής αντεπίθεσης σήμανε για τον Προμηθέα, o οποίος σήμερα στις 5 το απόγευμα, στη νέα του έδρα, το Κλειστό Γήπεδο της Παναχαϊκής (δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο) θα υποδεχθεί το Περιστέρι, που έρχεται με αναπτερωμένο ηθικό από τη μεγάλη του νίκη κόντρα στο Φάρο την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές της για την είσοδό της στην πρώτη τριάδα και την απόκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται πίσω από την ομάδα του Εθνικού 1 ήττα και 45 πόντους (κριτήριο σε περίπτωση μεταξύ τους ισοβαθμίας είναι η συνολική διαφορά πόντων, καθώς υπάρχει ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια), αλλά έχει την ευκαιρία με νίκες απέναντι στο Περιστέρι και τους Μαχητές (την Μεγάλη Τετάρτη 27/4) να περάσει μπροστά –έστω και με έναν αγώνα περισσότερο- και να εντείνει την πίεση στην ομάδα του Πειραιά, αφού ο Εθνικός εκτίει το ρεπό του.

Θυμίζουμε πως όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Προμηθέα στις αρχές της εβδομάδας: «Oι εναπομείναντες φετινοί αγώνες μας για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γήπεδο της Παναχαϊκής. Λυπούμαστε για την αναστάτωση που τους προκαλούμε, αλλά θέματα Αρχής δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη σημερινή Διοίκηση της Ε.Α.Π.».

Επίσης σε νεότερη ανακοίνωση: «Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Προμηθέα να προσέλθουν στο γήπεδο της Παναχαϊκής, για τους αγώνες με Περιστέρι (23/4) και Μαχητές (27/4), το αργότερο ως τις 16:45, για να καταστεί δυνατή η καλύτερη διευθέτηση των θέσεων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α2 μπάσκετ: Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τον Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports