Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στη Σόφια ο Χρήστος Αερικός

 Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στη...

Ο αθλητής του Προμηθέα είχε δείξει από τον προκριματικό γύρο τις διαθέσεις του

Στον τελικό του 1ου Γύρου του Ευρωπαϊκού Grand Prix στο σύνθετο τόξο, που διεξάγεται στη Σόφια, προκρίθηκε ο Έλληνας Πρωταθλητής και αθλητής του Προμηθέα Πάτρας Χρήστος Αερικός.

Ο Χρήστος είχε δείξει από τον προκριματικό γύρο τις διαθέσεις του, καθώς με 705/720 διέλυσε το προηγούμενο Πανελλήνιο ρεκόρ 700/720 (που είχε κάνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, λίγες μέρες νωρίτερα).

Ο Έλληνας τοξοβόλος πέρασε έτσι bye στους 32. Πρώτος του αντίπαλος στους νοκ-άουτ αγώνες ο Βούλγαρος Martin Matev, τον οποίο απέκλεισε με 142-135, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε τον Ρουμάνο Ovidiu Achilie με 131-126.

Στα προημιτελικά, απέκλεισε, σ’ έναν αγώνα για γερά νεύρα, τον Ιταλό Sergio Pagni με 139-138, ενώ στα ημιτελικά αντιμετώπισε τον Σουηδό Hampus Borgstrom.

Ο Χρήστος Αερικός βγήκε –και πάλι νικητής- από την μονομαχία, επικρατώντας του αντιπάλου του με 139-133. Αντίπαλος του στον τελικό ο Gilles Seywert από το Λουξεμβούργο, που στον άλλο ημιτελικό επικράτησε με 138-137 του Ούγγρου Παγκόσμιου Πρωταθλητή Νέων (είχε νικήσει στον τελικό στην Άγκυρα της Τουρκίας τον Χρήστο Αερικό) Viktor Orosz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τοξοβολία: Δεύτερος στον κόσμο ο Αερικός του Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports