Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στεφανίδη-Κυριακοπούλου "κόντρα" επί ελληνικού εδάφους

Στεφανίδη-Κυριακοπούλου "κόντρα&quo...

Το αφιέρωμα στις κορυφαίες Ελληνίδες από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου

Αφιέρωμα στις δύο μεγάλες Ελληνίδες επικοντίστριες, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου.

Το αφιέρωμα αναφέρεται στην συνάντηση των δύο αθλητριών στο AthensStreetPoleVaultπου θα γίνει στις 10 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος, ο οποίος θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας λόγω του συναγωνισμού των δύο κορυφαίων Ευρωπαίων επικοντιστριών εντός έδρας,  μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δίνει ιδιαίτερη σημασία στον αγώνα τον οποίο και έχει εντάξει, ως μοναδικό, στα SpecialPremiumMeetingστην Ευρώπη.

Η συνάντηση των δύο αθλητριών, αναφέρεται στο δημοσίευμα, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού τουλάχιστον τους τελευταίους εννέα μήνες Κυριακοπούλου και Στεφανίδη δεν έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είχε μια λαμπρή πορεία το 2015, καταρρίπτοντας πρώτα το εθνικό ρεκόρ με 4μ83 ενώ στη συνέχεια κατέκτησε  το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο και την κατάκτηση του διαμαντιού στο  Diamond League.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέρριψε, στη Νέα Υόρκη, το ρεκόρ της Κυριακοπούλου με 4.90 και στη συνέχεια κατέκτησε  το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Πόρτλαντ

Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες είναι οι δύο από τις καλύτερες αθλήτριες στο αγώνισμα στην Ευρώπη και θα είναι μεταξύ των φαβορί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Άμστερνταμ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, όπου ο συναγωνισμός τους θα μπορούσε να πάει το ρεκόρ ακόμα υψηλότερα.

Ο Κυριαζής

Στο ίδιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας της ΕΑΑ γίνεται και ξεχωριστή μνεία στην μεγάλη επίδοση του ακοντιστή μας Γιάννη Κυριαζή με 81μ87 που πέτυχε πριν λίγες ημέρες στο Τέξας των ΗΠΑ.

4οAthens Street Pole Vault

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Σύνταγμα, γίνεται για 4η φορά στη χώρα μας αλλά φέτος υπάρχει η πρωτοτυπία της συμμετοχής και γυναικών.

Ο ΣΕΓΑΣ επενδύοντας στην εξωστρέφεια και στην προσέγγιση του κλασικού αθλητισμού εκ του σύνεγγυς, φέρνει ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά αγωνίσματα κοντά στους φιλάθλους. Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Παγκόσμιοι ρέκορντμεν έχει προσφέρει στη χώρα μας το επί κοντώ.

Αθλητές όπως ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Φιλιππίδης, ο παγκόσμιος ρέκορντμεν Εμμανουή Καραλής με την συμμετοχή των Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά και μαζί με άλλα αστέρια του αγωνίσματος θα αγωνιστούν δίπλα στους φιλάθλους στο Σύνταγμα την Τρίτη 10 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Τρίτη στον κόσμο η Νικόλ Κυριακοπούλου

Στίβος: Παγκόσμια Στεφανίδη με 4,90 μ. και πανελλήνιο ρεκόρ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports