Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΑΥΤΗ είναι η Πρωταπριλιάτικη φάρσα του thebest.gr: "Μεγαλώνει την πορεία ο Πελετίδης, θα φτάσει έως τη Θεσσαλονίκη!"

ΑΥΤΗ είναι η Πρωταπριλιάτικη φάρσα του t...

Και του χρόνου!

Όπως ίσως να καταλάβατε το θέμα περί… επέκτασης της πορείας κατά της ανεργίας που διοργανώνει ο Δήμος, μέχρι τη Θεσσαλονίκη ήταν η φετινή Πρωταπριλιάτικη φάρσα του thebest.gr. Η πορεία φυσικά θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα… και του χρόνου!

10:03 Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, μετά την μεγάλη ανταπόκριση που συνάντησε η διοργάνωση της πορείας στην Αθήνα, κατά της ανεργίας, αποφασίζει την επέκταση της πορείας έως τη Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας μια απόσταση 600 περίπου χιλιομέτρων.

Έτσι, την άλλη Κυριακή 10 Απριλίου, οι διαδηλωτές θα διανυκτερεύσουν στην Αθήνα και τη Δευτέρα το πρωί θα πάρουν των Αθηνών-Λαμίας, θα βγουν Μαλακάσα και θα συνεχίσουν για τη συμπρωτεύουσα. Ένα πρόβλημα που μένει να διευθετηθεί είναι ο ρυθμός της πορείας ώστε η απόσταση να καλυφθεί έως την Μεγάλη Τετάρτη, για να μπορέσουν οι διαδηλωτές να γυρίσουν σπίτια τους για Πάσχα.

Άλλωστε, σε σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου, ο Κώστας Πελετίδης είπε "δεν χάνω με τίποτα τα δώδεκα ευαγγέλια, οπότε Μεγάλη Πέμπτη πρέπει να είμαι Πάτρα".

Στο τραπέζι έπεσαν προτάσεις και για επέκταση της πορείας έως τις Βρυξέλλες, που είναι η έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ένα στέλεχος της Δημοτικής Αρχής, έριξε την ιδέα η πορεία να φτάσει στη Μόσχα, στην Κόκκινη πλατεία, για να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του Λένιν. Τελικά, επικράτησαν οι πιο συντηρητικές απόψεις και η πορεία θα φτάσει έως το Λευκό Πύργο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις