Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

STER ΠΑΤΡΑΣ: 7000 ΕΙΣIΤΗΡΙΑ «ΕΚΟΨΕ» Ο ΜΠΑΤΜΑΝ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ WONDER WOMAN KAI MOYΣΑ ΤΟΥ GUCCI, ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟ

STER ΠΑΤΡΑΣ: 7000 ΕΙΣIΤΗΡΙΑ «ΕΚΟΨΕ» Ο ΜΠ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η υπερδύναμη είναι γυναίκα

Μέσα σε ένα εξαήμερο ο νεαρόκοσμος της πόλης έτρεξε μαζικά στα Ster Cinemas για το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» πετυχαίνοντας μάλιστα απήχηση που ξεπερνάει –αναλογικά- αυτή της Αθήνας. Η πρώτη εβδομάδα απέφερε άκρως ικανοποιητικές εισπράξεις από 7000 εισιτήρια, έστω κι αν οι κριτικές για το φιλμ δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές με εξαίρεση την παρουσία της ισραηλινής καλλονής, Γκαέλ Γκαντό. Η 30χρονη ηθοποιός που βαπτίστηκε κινηματογραφικά στις περιπέτειες δράσης «Fast & Furius», είναι πρώην μοντέλο, Μις Ισραήλ και «πρόσωπο» του αρώματος Gucci Bamboo. Μάλιστα έρχεται δεύτερη σε έσοδα και αναγνωρισιμότητα μετά την Μπαρ Ραφαέλι στην πατρίδα της, ενώ είναι σύζυγος πολυσυζητημένου επενδυτή, που πoύλησε το ξενοδοχείο του στο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ψηλή, μυώδης και λάτρης των πολεμικών τεχνών, έπαιζε μπάσκετ στο σχολείο και υπηρέτησε τις ειδικές δυνάμεις του ισραηλινού στρατού.  Αυτές οι  ικανότητες την βοήθησαν να παίζει μόνη της τις επικίνδυνες σκηνές στο σινεμά αλλά και να προκαλέσουν ξεχωριστά αφιερώματα σε διάσημα περιοδικά, όπως Cosmopolitan, Glamour, Harpers Bazaar. Ως Wonder Woman, δηλαδή πολεμίστρια αμαζόνα, επισκίασε σύμφωνα με τα διεθνή media και τον Batman και τον Superman. Mε μπρονζέ μπούστο –πανοπλία και ψηλές μπότες, έκανε μεγάλη αίσθηση, ώστε ήδη ετoιμάζεται ταινία με κεντρική ηρωίδα τη Wonder Woman. Tελευταία, η Γκαντό ακούγεται πολύ και ως παρουσία στο κόκκινο χαλί καθώς στις πρεμιέρες του «Batman v Superman» σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο φόρεσε Balmain και Prada αντίστοιχα, ξεσηκώνοντας διάφορα δημοσιεύματα μόδας.

Στην καμπάνια Gucci Bamboo

Στην καμπάνια Gucci Bamboo

Στην καμπάνια Gucci Bamboo

Στην επίσημη πρεμιέρα της Νέας Υόρκης με μίνι Balmain

Στην επίσημη πρεμιέρα της Νέας Υόρκης με...

Στην επίσημη πρεμιέρα της Νέας Υόρκης με μίνι Balmain

Στην επίσημη πρεμιέρα του Λονδίνου με τουαλέτα Prada

Στην επίσημη πρεμιέρα του Λονδίνου με το...

Στην επίσημη πρεμιέρα του Λονδίνου με τουαλέτα Prada

*Θυμίζουμε πως το «Batman v Superman» παίζεται στην Πάτρα από παραμονή 25ης Μαρτίου ως το κορυφαίο εμπορικό και «ιπτάμενο» υπερθέαμα των ημερών. O Superman Χένρι Καβίλ πολεμάει το Batman Μπεν Αφλεκ, αφού «έχτισαν πελώρια κορμιά» σε σκηνοθεσία του Ζακ Σνάιντερ (ειδικευμένου πλέον στο εκράν των υπερδυνάμεων). Μαζί τους , πέραν της Wonder Woman  Γκαλ Γκαντό, ο Τζέισον Μομόα (του «Game of Thrones») ως Aquaman και οι πιο «σινεφίλ» σταρ Έιμι Άνταμς, Λόρενς Φίσμπερν, Νταϊάν Λέιν, Τζέρεμι Άιρονς, Χόλι Χάντερ σε δεύτερους ρόλους. To φιλμ έχει σαφή στόχο να εντυπωσιάσει ως επική, φανταμαγορική μάχη μυθικών action χαρακτήρων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View