Τί να πρωτοδιαλέξουμε;
Aνήκετε στη συνωμοταξία των εκλεκτικών καλοφαγάδων; Αφεθείτε στο μενού-πειρασμό του Talks στα Ψηλαλώνια με τη σφραγίδα του χαρισματικού σεφ Σπύρου Παπαχρήστου. Ο εξπέρ της δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας επέστρεψε με αυθεντικά ιταλικά ζυμαρικά, μοναδικές ποικιλίες κρεατικών, «γκουρμέ» προκλήσεις, γευστικά burgers, πρωτότυπες σαλάτες και all day σνακς, που δικαιώνουν τη φήμη του. Για τα γλυκά δεν σχολιάζουμε... Είναι γνωστή άλλωστε η δημοτικότητα της εν λόγω κουζίνας στην ομορφότερη πλατεία της πόλης.
Τώρα την άνοιξη ανηφορίζουμε στο Talks στα Ψηλαλώνια με νέο mood και πολύ πολύ όρεξη για καλό φαγητό.
Ενδεικτικά αναφέρουμε πιάτα μέσα από μεγάλη γευστική γκάμα για όλα τα γούστα και τις ώρες της ημέρας: φιλέτο κοτόπουλου τυλιγμένο σε τορτίγια, φρέσκα λαχανικά και χειροποίητη caesar σος/ γίγας κλαμπ σάντουιτς/ πιάτο ούζου με χταποδάκι/ μαλακό καβούρι tempoura με chutneys τριαντάφυλλο και σος wasabi/μοσχαρίσιο carpaccio/ριγκατόνι με κρέμα παρμεζάνας και φρεσκοκομμένο προσούτο/ pasta με rib- eye, κρέμα παρμεζάνα και άρωμα τρούφας/ μενταγιόν από ψαρονέφρι με ταρτάρ μανιταριών. Για φινάλε «ξελογιαζόμαστε» με τάρτα black forest με παγωτό πάβλοβα...
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr