Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συναντήσεων συνέχεια για την οργάνωση του συλλαλητηρίου κατά της ανεργίας στην Αθήνα

Πάτρα: Συναντήσεων συνέχεια για την οργά...

Δείτε τον προγραμματισμό του Δήμου αύριο

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της προετοιμασίας που κάνει η Δημοτική Αρχή, για την μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα, το διάστημα 3 με 10 Απριλίου, αύριο (Τρίτη 29 Μαρτίου), συνεχίζονται οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις.

-  Στις 7 μ.μ. ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, των οκταμηνιτών εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.

Το πρόγραμμα από νωρίς το πρωί, έχει ως εξής:

-   Στις 7 π.μ. ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πελεκούδας, θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους της ΜΚΟ, στα συσσίτια της Αγίας Σοφίας.

-  Στις 10 π.μ. ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θόδωρος Τουλγαρίδης και η Αθανασία Αγγελακοπούλου, θα συναντηθούν με εργαζόμενους στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

-  Την ίδια ώρα (10 π.μ.), η δημοτική σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Ελένη Μπιρλή και η δημοτική σύμβουλος Βικτωρία Αξιώτη, θα συναντηθούν με άλλους εργαζόμενους στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

- Στις 3 μ.μ. ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πελεκούδας και το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις