Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Πήρε τη νίκη και τη διαφορά ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Πήρε τη νίκη και τη διαφορά ο Έ...

Επί του Εργοτέλη

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ τα πήρε όλα στο παιχνίδι που έπαιξε με τον Εργοτέλη για την 24η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Τη νίκη που ήταν ο βασικός του στόχος επικρατώντας 66-46, αλλά και τη διαφορά καθώς υπερκάλυψε την ήττα που είχε γνωρίσει στο παιχνίδι του α’ γύρου με 67-65.

Επί της ουσίας ο Έσπερος ΑΟΠΑ «καθάρισε» οριστικά το παιχνίδι από την αρχή της δ’ περιόδου βασιζόμενος στην εκπληκτική του άμυνα, καθώς δέχτηκε μόνο 6 πόντους και συνολικά 46. Πάντως από την αρχή είχε προβάδισμα και ήταν μπροστά 33-28 στο ημίχρονο.

Στο 24.00 με τρίποντο ο Φραντζής έκανε το 42-32, αλλά οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή τον Πετράκη μείωσαν στο 30.00 σε 45-20. Στην τελευταία περίοδο με επί μέρους σκορ 19-4 προηγήθηκε 64-44 στο 37.00 και έβαλε πρόωρο τέλος στο παιχνίδι.

«Θέλαμε και τη διαφορά και γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι για εμάς ήταν χωρίς αύριο» δήλωσε μετά το φινάλε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Ανδρέας Κεσαπίδης και συμπλήρωσε:

«Τα παιδιά μπήκαν με αποφασιστικότητα και δείξαμε από την άμυνα μας το πόσο θέλαμε τη νίκη και βγάλαμε την απαιτούμενη ενέργεια για να την πάρουμε. Όμως δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο αυτή η νίκη, απλώς μας κρατάει ζωντανούς. Θέλουμε και άλλες νίκες για να παραμείνουμε στην Κατηγορία και ήδη πρέπει να μας απασχολεί το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα παίξουμε εκτός έδρας με τον Πανιώνιο».

Διαιτητές: Ζακεστίδης και Μηλαπίδης.

Τα 10λεπτα: 15-9, 33-28, 54-44, 66-46.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Ανδρέας Κεσαπίδης): Στυλίδης 2, Φραντζής 12 (2), Μαγιντόμπε 5 (1), Ροκανάς 2, Κελεσίδης 6, Τρυφωνόπουλος 1, Αγγελόπουλος 4, Καραβανάς 15, Γκόβας 6 (1), Ψαρόπουλος 11 (2), Γιαλελής 2.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Μακράκης): Δόσπρας, Κριθινάκης 2, Μαχαιριανάκης 2, Χασάπης, Σακελλαράκης 2, Καρακωνσταντάκης 9, Βασιλειάδης 2, Μάρης, Αρναουτάκης, Καραλής 10 (2), Σκανδαλάκης, Πετράκης 19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Έσπερου ΑΟΠΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports