Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τα Τρίκαλα και ελπίζει για 5άδα

Α1 μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τα Τρίκαλα...

Ο δικέφαλος επιβλήθηκε με 88-79 απέναντι στην τοπική ομάδα

Μέσα στο «κόλπο» της πρώτης πεντάδας παρέμεινε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 88-79 των Τρικάλων στη θεσσαλική πόλη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο ΠΑΟΚ αναζητούσε πάση θυσία την νίκη στο ματς με τα Τρίκαλα και τα κατάφερε. Ο "Δικέφαλος" κέρδισε εκτός έδρας (στο γήπεδο βρέθηκαν και οπαδοί των "ασπρόμαυρων") το σύνολο του Κώστα Φλεβαράκη με 79-88, έτσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και "συνήλθε" μετά την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο.

Ενα ματς στο οποίο η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου δέχτηκε ένα "ηχηρό" χαστούκι" και στον "Δικέφαλο" ήθελαν να "αντιδράσουν" στον αγώνα με τα Τρίκαλα (αγωνίστηκαν δίχως τον τραυματία, Τσιάρα).

Να σημειωθεί πως τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του ματς ο Μαργαρίτης, μάλιστα μετέβη στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο γήπεδο με τέσσερα ράμματα κάτω από το δεξί μάτι (ζυγωματικό).

Μετά το 59-64 στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, ο ΠΑΟΚ "πάτησε" γκάζι, προηγήθηκε με 63-74 και 69-79 (36')και κάπου εκεί έβαλε τις βάσεις για την νίκη.

Ηταν υπερπολύτιμος ο Κακαρούδης στο διάστημα που αγωνίστηκε. Πέτυχε πολύ σημαντικούς πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο, γι' αυτό και θα δώσουμε τον τίτλο σε αυτόν. Εξαιρετικός για ένα ακόμη ματς ήταν ο Χάτσερ που βοήθησε κι αυτός πολύ.

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 37-46, 57-64, 79-88

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Σόκο 21 (1), Τζόουνς 11 (3), Βίλιαμσον 6 (1), Καλλές, Ρόμπινσον 24 (4), Κάντουγκαν 7, Καλογιαννίδης, Μπράουν 8 (1), Βαρυτιμιάδης 2

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Τέπιτς 2, Βασιλειάδης 9 (3), Μαργαρίτης 6, Σχορτσανίτης 2, Χάτσερ 22 (4), Κακαρούδης 10 (2), Τσόχλας 6 (2), Δέδας,  Ντούβνιακ 6 (1), Μάρκοβιτς 14 (1), Κλάντον 11

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ-Συνέτριψε τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports