Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δημήτρης Στρέπκος: Ο Πατρινός σχεδιαστής ετοιμάζεται για το Athens Xclusive και μιλάει για μόδα

Δημήτρης Στρέπκος: Ο Πατρινός σχεδιαστής...

Στην 19η Athens Xclusive Designers Week

O Δημήτρης Στρέπκος είναι art director, fashion editor, δημιουργός μόδας ενώ διδάσκει μόδα πάνω από μια δεκαετία. Με σπουδές στην Ελλάδα και την Ευρώπη, εκφράζει την αγάπη του για την μόδα μέσα από editorials, θεατρικά κοστούμια και αντικείμενα τέχνης.

Αυτός και η Ελένη Μπαρλά είναι οι δύο ευφάνταστοι «προχώ» ντιζάινερς πίσω από το brand «Celebrity Skin».

Πολύ  πριν αρχίσει να παρουσιάζει τα ρούχα του σε fashion weeks στο εξωτερικό και να κάνει στυλιστικές παρεμβάσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Δημήτρης Στρέπκος ζούσε στα Σύνορα της Πάτρας, πήγαινε στο 5ο Λύκειο και έβγαινε στο Καρναβάλι.

Τώρα βλέπει όλη την ελληνική σόουμπιζ να φοράει τα ρούχα του και ετοιμάζεται να κατακτήσει τη Νέα Υόρκη με όχημα τους "Celebrity Skin".

Σε παλιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό Best είχε αναφέρει: "Έχω ντύσει πολλούς celebrities. Tην Ελεονόρα Ζουγανέλη, σε όλες τις εμφανίσεις της στο MAD και στο Σταυρό του Νότου, την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την Εβελίνα Παπούλια, τους Vegaw, τον Μέμο Μπεγνή, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, την Σάγια, την Πέπη Αναστασοπούλου, την Σίσσυ Χρηστίδου, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και φυσικά την Άντα Λιβιτσάνου, που είναι η μούσα μας. Καμία από τις συνεργασίες που έχω μέχρι σήμερα δεν υπήρξε δύσκολη, αν και ο κόσμος μπορεί να έχει μια διαφορετική άποψη για τους celebrities".

Ο Δημήτρης Στρέπκος, λίγο πριν την παρουσίαση  της νέας συλλογής των Celebrity Skin με τίτλο «hUmAn» στην 19η Athens Xclusive Designers Week (8-11 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής)  μιλάει για το μέλλον της ελληνικής μόδας αποτινάσσοντας μοιρολατρία και αρνητικές σκέψεις.  
Ως πραγματιστής δουλεύει σκληρά με πίστη ότι τα πράγματα στην ελληνική μόδα θα βελτιωθούν «Αν δεν το πίστευα δεν θα έδειχνα τη νέα μου collection "hUmAn" στην ΑXDW, παρά θα κλεινόμουν στο atelier μου και θα έκλαιγα τη μοίρα μου. Στρώθηκα λοιπόν στη δουλειά και προσπάθησα να δημιουργήσω κάτι πολύ δυνατό. Γενικά δεν είμαι ρομαντικός».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight