Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ: MΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ «ΠΑΚΕΤΟ»- Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΡΕΖΟΥ ΚΑΒΙΛ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΟ ΑΦΛΕΚ

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ: MΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πετάνε ... «γραμμωμένοι»

Οχι ένας, αλλά δυο σούπερ ήρωες της αμερικάνικης ποπ σινε-κουλτούρας, ίπτανται από αυτή την Πέμπτη στα Ster Cinemas της Veso. O Superman Χένρι Καβίλ πολεμάει το Batman Μπεν Αφλεκ, αφού «έχτισαν πελώρια κορμιά» σε σκηνοθεσία του Ζακ Σνάιντερ (ειδικευμένου πλέον στο εκράν των υπερδυνάμεων). Μαζί τους  ως άφοβη Wonder Woman η Γκαλ Γκαντό, ο  Τζέισον Μομόα (του «Game of Thrones») ως Aquaman και οι πιο «σινεφίλ» σταρ Έιμι Άνταμς, Λόρενς Φίσμπερν, Νταϊάν Λέιν, Τζέρεμι Άιρονς, Χόλι Χάντερ σε δεύτερους ρόλους. Για το τετραήμερο της εθνικής επετείου το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», λανσάρεται ως το πιο ισχυρό εμπορικό χαρτί-υπερθέαμα για να πάει σινεμά ο νεαρόκοσμος.

 

Η ταινία θα προβάλλεται σε δυο αίθουσες, 3D και σε απλή κόπια. Το σενάριο γράφτηκε από τον Κρις Τέριο και τον Ντέιβιντ Γκόγιερ, με τα διεθνή media να εστιάζουν κυρίως στην παρθενική μεταμόρφωση του Μπεν Αφλεκ σε Batman. Ετοιμος να αντιμετωπίσει τον «όγκο» του συμπρωταγωνιστή του, ο Αφλεκ κέρδισε 14 κιλά σε μύες και κατέβασε το λίπος του στο 8%! Με πραγματικούς ανταγωνιστές τους διάσημους προκατόχους του Μάικλ Κίτον και Κρίστιαν Μπέιλ και αφού πήρε το ρόλο από τα χέρια των συνυποψηφίων Ιτντρις Ελμπα, Τζος Μπρόλιν, Ρίτσαρντ Αρμιταζ, φοράει την ανανεωμένη στολή των 100.000 δολαρίων, οδηγεί φανταστικό Βatmobile, αλλά γοητεύει κυρίως στην επίγεια εκδοχή του Batman.

To φιλμ έχει σαφή στόχο να εντυπωσιάσει ως επική, φανταμαγορική μάχη μυθικών action χαρακτήρων και έχει συγκενγτρώσει ικανοποιητικές κριτικές στο εξωτερικό. Η Νέα Υόρκη «μοιρασμένη» σε Gotham και Metropolis και η παρουσία της Wonder Woman θεωρούνται μεγάλα ατού, αν και η τωρινή υπερπαραγωγή της Warner δεν αγγίζει την αρτίστικη ατμόσφαιρα του «Σκοτεινού Ιππότη» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Θυμίζουμε πως ο όμορφος 32χρονος λονδρέζος ηθοποιός Χένρι Καβίλ, συνδεδεμένος αρχικά με κλασικούς μυθιστορηματικούς χαρακτήρες, υποδύεται για δεύτερη φορά το Superman και περιοδικά όπως Glamour και Empire τον έχουν τοποθετήσει στις λίστες τους με τους πιο σέξι άνδρες. Το αντίπαλον δέος, ο  43χρονος καλιφορνέζος Μπεν Αφλεκ, κάτοχος δυο Οσκαρ, είναι γνήσιο παιδί του Χόλιγουντ αφού παίζει στον κινηματογράφο από παιδί. Οι σχέσεις του με τις Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Λόπεζ και το πρόσφατο, σκανδαλώδες διαζύγιό του με τη Τζένιφερ Γκάρνερ απογείωσαν την αναγνωρισιμότητά του. Και οι δυο πάντως, στις πρόσφατες επίσημες πρεμιέρες σε Πεκίνο, Μεξικό, Λονδίνο, Νέα Υόρκη σαγήνευσαν τις γυναίκες θαυμάστριες που ζητωκραύγαζαν στο κόκκινο χαλί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View