Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στο "City Connect: Forum & Exhibition" του ΔΕΠΑΝ

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στο "City Co...

Το διήμερο 26-27 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι

Τις εργασίες του διήμερου συνέδριου της ΔΕΠΑΝ  που πραγματοποιήθηκαν  την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου και ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ κ. Ξενοφώντας Μπαχράς.

Στο συνέδριο παρουσιαστήκαν οι βέλτιστες πρακτικές από επιλεγμένους δήμους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία τους από την αξιοποίηση ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων και παρουσίασαν πώς μπορούν να σχεδιαστούν και να εφαρμοστούν επιτυχημένες αυτοδιοικητικές πολιτικές σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Παράλληλα το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και η ανακύκλωση, της εξοικονόμησης  ενέργειας – πράσινος δήμος - καθώς και οι ψηφιακές υπηρεσίες στους δήμους κυριάρχησαν στις θεματικές συζητήσεις και πρόεκυψαν σημαντικά συμπεράσματα σχετικά με νέες πρακτικές και μεθόδους που θα πρέπει να ακολουθηθούν στο μέλλον.

Επιπλέον το συνέδριο αποτέλεσε πλατφόρμα ανταλλαγής  ιδεών εξειδίκευσης και παροχής τεχνογνωσίας καθώς και υποβολής προτάσεων και λύσεων καθώς στο συνεδριακό χώρο λειτουργούσε και έκθεση με εταιρείες που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες προς τους Ο.Τ.Α.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας είχε ο Αχαιός βουλευτής Θόδωρος Παπαθεοδώρου- Τα είπαν για το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις