Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ Η ΚΟΜΕΝΤΙ «ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ» ΜΕ ΒΛΑΝΤΗ-ΚΑΤΡΑΝΙΔΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ Η ΚΟΜΕΝΤΙ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η κρίση, ο κριτικός και η σχεδιάστρια

Aυτό το διήμερο 22 και 23 Απριλίου, μεταφέρουν στο Πάνθεον της Γούναρη την καινούρια ηθογραφική κωμωδία «Το κενό αυτοπροσώπως» του γνωστού ελληνα συγγραφέα Ακη Δήμου (που όλοι μάθαμε από το έργο «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης») ο σκηνοθέτης-χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος και ο πατρινός συνεργάτης του, βοηθός σκηνοθέτη και υπεύθυνος παραγωγής Αγγελος Παναγόπουλος. Μετά το αθηναικό Πόλη Θέατρο, η παράσταση σταθμεύει στα μέρη μας Παρασκευή-Σάββατο με πρωταγωνιστές τους εκλεκτούς ηθοποιούς Γιάννη Κατρανίδη και Παναγιώτα Βλαντή, που πλαισιώνουν οι νέοι ηθοποιοί Σίσσυ Τουμάση, Κώστας Κουνέλλας.

Το «ατακαδόρικο» έργο γράφτηκε με ερέθισμα την ελληνική επικαιρότητα του περασμένου Αυγούστου, με το δημοψήφισμα των «ναι» και του «όχι», τα άδεια ATM και τις αντιμνημονιακές πορείες, που αναδεικνύονται από τον Κωνσταντίνο Ρήγο σε βιντεοοθόνη. Ο Δάνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή μέσα σε αθηναικό διαμέρισμα, υποδύονται με άνεση ένα νευρωτικό κριτικό θεάτρου και μια σνομπ σχεδιάστρια μόδας με αδυναμία στα παρδαλά χρώματα, ενώ οι νεώτεροι ηθοποιοί μια πρώην σύζυγο εκδότη και ένα νεαρό γκέι που λατρεύει τις παλιές ιταλίδες τραγουδίστριες.

Ένα drug show στη Μαδρίτη, μπλέκεται με την ιστορία ενός παιδιού αγνώστου πατρός. Μια φονική γραβάτα με ένα ερωτικό τρίο του ’93 και το τηλεφώνημα ενός ογκολόγου με ένα δείπνο με τηγανητά χέλια. Δεσπόζουν οι κωμικές παρεξηγήσεις και  βέβαια τα πρόσωπα: μόνα, αναποφάσιστα με όνειρα ματαιωμένα, σε μια χώρα ηττημένη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View