Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Η «ΣΤΡΑΤΙΑ» ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΥΝΕΣ-ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΤΗΣ MONCLER ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ LINCOLN CENTER

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Η «ΣΤΡΑΤΙΑ» ΑΘΛΗΤΩΝ  ΚΑΙ ΟΙ Γ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ιταλικός «θρόνος» με έμπνευση Σεν Μοριτζ και Μογγολία

Σε μια Νέα Υόρκη που θύμιζε... Σιβηρία, μια βραδιά που όλοι υπέφεραν από πρωτοφανές κρύο, η σειρά Moncler Grenoble παρουσίασε την κολεξιόν της για τον επόμενο χειμώνα, αιφνιδιάζοντας τους εξπέρ της μόδας με ένα εντυπωσιακό δρώμενο αθλητών ντυμένων με μπλε στολές στην πλατεία του περίφημου Lincoln Center Plaza. Tα μοντέλα που ολοκλήρωσαν την επίδειξη στο πλαίσιο της New York Fashion Week εμφανίστηκαν με πελώριες χρωματιστές γούνες σε γιακάδες, μανσέτες, καπέλα και μπότες, με πολλά καρώ, γυαλιστερά και ματ καπιτονέ τζάκετ, καθώς και στολές σκι σε έντονες αποχρώσεις. Κόκκινα κραγιόν, φαντεζί γυαλιά, πλεκτά σκουφιά με το διάσημο σήμα συμπλήρωναν την εικόνα του brand, το οποίο καθιερώθηκε ως η ... Ferrari των μπουφάν.

 

Aκολούθησε γεύμα στο εστιατόριο Tutto il Giorno της περιοχής Τριμπέκα με οικοδεσπότη τον πρόεδρο Ρέμο Ρουφίνι, τον ιταλό δισεκατομμυριούχο επενδυτή, που απογείωσε τον γαλλικό οίκο του 1952, καθιερώνοντάς τον ως διεθνή αυτοκρατορία και style statement. Κατά την άποψή του τα Moncler έχουν τόσο υψηλή ποιότητα που ξεπερνάει την ιδέα της μόδας... (O 56 χρονος Ρουφίνι, γεννημένος στο Κόμο αναφέρει πως έπεισε τη μητέρα του στα 14 χρόνια του να του αγοράσει Moncler). Kαλεσμένες του στο πρόσφατο event στη Νέα Υόρκη ήταν οι Ναόμι Κάμπελ Καρολίνα Κούρκοβα, Ολίβια Παλέρμο, Λία Κεμπέντε, Μιροσλάβα Ντούμα.

Θυμίζουμε πως ο οίκος διαθέτει ακόμα την πιο προσιτή σειρά μπουφάν και ένδυσης Moncler (που στην πόλη μας αντιπροσωπεύει το κατάστημα Collective της Ερμού), αλλά και τις couture σειρές  Gamme Rouge για γυναίκες και Gamme Bleu για άνδρες, που απευθύνονται βέβαια σε πολύ υψηλά βαλάντια. Το brand έχει πλέον 142 καταστήματα στον κόσμο και βασική έμπνευση εξακολουθεί να παραμένει το Σεν Μοριτζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View