Το παιχνίδι ρίχνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής μετά από 45 μέρες
Μετά από δύο αναβολές Λεβαδειακός και Ατρόμητος τίθενται αντιμέτωποι για το εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής Σούπερ Λίγκας.
Αυτή τη φορά ο καιρός είναι σχετικά καλός, οπότε το ματς στην Λιβαδειά αναμένεται να διεξαχθεί χωρίς πολλά προβλήματα. Και οι δυο ομάδες δεν βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα με τον Ατρόμητο να μένει στο 0-0 στην έδρα του με την Βέροια και τον Λεβαδειακό να χάνει από τον Παναιτωλικό. Έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά κρίσιμο.
Στον φιλοξενούμενο Ατρόμητο, ο Τραϊανός Δέλλας είδε τον Σουμίνιο να τραυματίζεται και να χάνει τόσο το ματς με τους Βοιωτούς όσο και αυτό με τον Ολυμπιακό.
Εκτός είναι και οι Κιβρακίδης, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει αλχημείες στη μεσαία γραμμή.
Στον γηπεδούχο Λεβαδειακό, μετά από 4.5 μήνες, ο Άκης Μάντζιος έχει στη διάθεση του τον Τσακίρ Μπελγκαζουανί! Ο Μαροκινός άσος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση με σκοπό να απαλλαγεί από το πρόβλημα του.
Εκτός έμειναν και οι Μάγκας, Μαχαίρας, Στάθης, Ουόν και οι γνωστοί τραυματίας Μιλιάζες, Γιακουμάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σουπερλίγκ: Νέα αναβολή στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος λόγω χιονιού
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










