Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στιβ Γιατζόγλου: "Μου ανήκει το μισό γήπεδο του Απόλλωνα"

Στιβ Γιατζόγλου: "Μου ανήκει το μισ...

Δήλωσε ο προπονητής της Καβάλας

O προπονητής της Καβάλας Στιβ  Γιατζόγλου μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Carna, δήλωσε:

«Το μισό οικόπεδο του Απόλλωνα που είναι χτισμένο αυτό το γήπεδο ανήκει σε εμένα. Επέμενα να πάρω τον Βαγγέλη Αγγέλου εκείνη την εποχή και η μεταγραφή του μου στοίχισε 38.000.000, πουληθηκε και ο Μέλις στον ΠΑΟΚ και με αυτά τα λεφτα ο Απόλλωνας έφτιαξε αυτό το αριστούργημα.

Τότε οι παίκτες πωλούνταν ανάλογα με την καψούρα του αγοραστή.  Η καψούρα για τον Αγγέλου ήταν μεγάλη και έτσι η τιμή αυξήθηθηκε. Τοτε δεν υπήρχαν κοινοτικοί παίκτες και ο Απόλλωνας άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και τα αποτελέσματα πλέον τα βλέπετε. Όπως άλλωστε έχω ξαναπει ένα γήπεδό είναι μάνα και γεννάει παίκτες.

Συγχαρητήρια στους ανθρωπους εκεινης της εποχης που ειχαν το μυαλό να επενδύσουν τα λεφτά και γίνει αυτό το γήπεδο. Από τη στιγμή που ο Απόλλωνας έχει πλέον το δικό του σπίτι, πιστεύω ότι στο μέλλον μπορεί να βρει περισσότερους χρηματοδότες και να φτιάξει καλύτερη ομάδα από τη σημερινή με μεγαλύτερο μπάτζετ και να έχει λαμπρό μέλλον.

Σε ότι αφορά τώρα στο παιχνίδι, πιστεύω ότι μπορούσαμε να το είχαμε κλέψει τη στιγμή που προηγηθήκαμε με τρεις πόντους. Στη συνέχεια όμως χάσαμε κάποια σουτ που όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα μας στοίχισαν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα μας και γυρίσαμε το παιχνίδι. Τα τελευταία δύο λεπτά όμως δεν βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι κάτι που έκανε η Πάτρα και κέρδισε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α1 μπάσκετ: Έπαιξε με την φωτιά ο Απόλλων Carna-Επικράτησε στο τέλος της Καβάλας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports