Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Πέρασε και από τη Ρόδο ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ: Πέρασε και από τη Ρόδο ο Παναθηναϊκός

Νίκησε με 77-64 τον Κολοσσό

Με νίκη, 77-64, πέρασε από το «Βενετόκλειο» της Ρόδου απέναντι στον τοπικό Κολοσσό ο Παναθηναϊκός, σε συνάντηση για τη 17η ημέρα του πρωταθλήματος.

Για τους «πράσινους» αυτή ήταν η 16η νίκη στη φετινή Α1, μία περισσότερη από τον Ολυμπιακό που υποδέχεται αύριο στο ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στο ημίχρονο της συνάντησης, σε μια αξιέπαινη κίνηση, η ΚΑΕ Κολοσσός βράβευσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

«Είχαμε την ελάχιστη υποχρέωση να τον βραβεύσουμε. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα μικρά παιδιά» υπογράμμισε ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.

Στα αγωνιστικά της υπόθεσης, οι γηπεδούχοι έκαναν μια πολύ καλή πρώτη περίοδο και προηγήθηκαν 21-20, αλλά στη συνέχεια μίλησε η εμπειρία του αντιπάλου τους.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς επέβαλαν το ρυθμό τους, πέρασαν με δέκα πόντους (44-34) στο ημίχρονο και είχαν σωστή αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν ο Κολοσσός προσπάθησε να επιστρέψει και ισοφάρισε σε 46-46 στο 24΄39΄΄.

Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέιμς Φελντέιν, που μέτρησε 20 πόντους, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα κι ένα μπλοκ, ενώ ο Όγκνιεν Κούζμιτς δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Έχασε στο Ηράκλειο ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports