Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ.Ελλάδα:Άνοιξε για να ξανακλείσει η Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο Κεφαλόβρυσο- Μπλόκο στην Πατρών-Πύργου,στην Ηλεία-Ποιοι άλλοι δρόμοι είναι κλειστοί

Δυτ.Ελλάδα:Άνοιξε για να ξανακλείσει η Α...

Σήμερα επανακαθορίζουν τη στάση τους

Άνοιξε στις 12 και ξανακλείνει στις 2 το μεσημέρι η ΕΟ Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας.Οι αγρότες έχουν ανακοινώσει ότι ο νέος αποκλεισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 10 αύριο το πρωί. Κλειστή είναι η ΝΕΟ Πατρών -Πύργου στον Μαραθιά και το Κουρτέσι Ηλείας, ενώ αγρότες της Αχαΐας θα κλείσουν επίσης τη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κατω Αχαΐας από τις 4 έως τις 10  το βράδυ

Κλειστή είναι επίσης μέχρι τις 3 η Περιφερειακή της Ναυπάκτου, μέχρι τις 5 ο Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας. Κλειστή είναι και η Επ. Οδός Βόνιτσας Αστακού στην Κανδύλα.

Στις 7 το απόγευμα αναμένεται να κλείσει η ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων Αιγίου.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Κρίσιμη είναι η σημερινή πανελλαδική συνάντηση εκπροσώπων μπλόκων,προκειμένου οι αγρότες να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων ετοιμάζεται για την πανελλαδική συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας, συνάντηση η οποία κρίνεται κρίσιμη, καθώς στις προθέσεις των αγροτών είναι να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες τις πιέσεις προς την κυβέρνηση και, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει , σχετική ανακοίνωση της Πανελλαδικής των μπλόκων προχθες, να μην αφήσουν την κυβέρνηση σε «χλωρό κλαρί».

Στη σημερινή σύσκεψη έχουν κληθεί εκπρόσωποι μπλόκων από όλη τη χώρα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, καθώς το ζητούμενο είναι να υπάρξει γενικός συντονισμός δράσεων.

Τι γίνεται με μπλόκα και αποκλεισμούς

Σήμερα οι αγρότες στο μπλόκο του Κεφαλοβρύσου Αιτωλοακαρνανίας, ανακοίνωσαν ότι θα κλείσουν την ΕΟ Αντιρρίου-Ιωαννίνων απότις 14:00 σήμερα το μεσημέρι έως τις 10:00 το πρωί της Δευτερας. Ο δρόμος παραμένει κλειστός από χθες στις 12 το μεσημέρι και αναμλενεται να ανοιξει σήμερα στις 12, καθώς ειχαν ανακοινώσει 24ωρο αποκλεισμό.

Από τις 11 έως τις 5 το απόγευμα αναμένεται να κλείσει η Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στον κόμβο του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας.

Απογευματινές ώρες αναμένεται να κλείσει η ΝΕΟ Πατρών-Πύργου στην Κάτω Αχαΐα,από τις 4 έως τις 10 μ.μ. όπως και η ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου, στα βενζινάδικα Αιγίου, όπου ο αποκλεισμός γίνεται γύ

Στο Μαραθιά Ηλείας οι αγρότες συνεχίζουν τους επαναλαμβανόμενους αποκλεισμούς από τις 12 το μεσημέρι, ενώ για σήμερα ετοιμάζουν και γιορτή μαζί με τις οικογένειές τους και τους τοπικούς φορείς της Αμαλιάδας.

Στον κόμβο Αγ. Γεωργίου στον Πύργο οι αγρότες μαζί με τους ιδιοκτήτες των χωματουργικών μηχανημάτων συνεχίζουν τους δίωρους αποκλεισμούς τις απογεματινές κυρίως ώρες.

 




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις