Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΖΟ ΝΕΣΜΠΟ ΚΑΛΕΙ ΜΑΙΚΛ ΦΑΣΜΠΕΝΤΕΡ: Ο "ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ

ΤΖΟ ΝΕΣΜΠΟ ΚΑΛΕΙ ΜΑΙΚΛ ΦΑΣΜΠΕΝΤΕΡ: Ο &qu...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο "Fassy"πάει Οσλο ως Χάρι Χόλε

O γεννημένος sexy γερμανοιρλανδός, αλλά φανατικός λονδρέζος, Μάικλ Φασμπέντερ μετά την ενσάρκωση της ιδιοφυίας του Στιβ Τζομπς καλείται να μεταμορφωθεί στο alter ego του σκανδιναβού σταρ των αστυνομικών μπεστ σέλερ, Τζο Νέσμπο. Οπως ανακοινώθηκε, θα υποδυθεί τον ριψοκίνδυνο, σχεδόν αλκοολικό επιθεωρητή Χάρι Χόλε για να κυνηγήσει τον πρώτο νορβηγό σίριαλ κίλερ μοιχαλίδων γυναικών στην κινηματογραφική μεταφορά του πολύκροτου "Χιονανθρώπου".
Μιλάμε για τη δημοφιλέστερη "νουάρ" περιπέτεια του πολυδιαβασμένου Τζο Νέσμπο με κεντρικό ήρωα τον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε, που αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στα σινεμά στις 13 Οκτωβρίου 2017, σε σκηνοθεσία του σουηδού Τόμας Αλφρεντσον και με συμπαραγωγό το Μάρτιν Σκορτσέζε. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στη Νορβηγία -στις πόλεις Όσλο και Μπέργκεν- και έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, από τις 18 Ιανουαρίου. Στο πλευρό του 39χρονου Φασμπέντερ θα βρίσκονται η σκοτεινή μούσα του Λαρς Φον Τρίερ, Σαρλότ Γκενσμπουργκ που έχει διακριθεί για το τολμηρό της ρεπερτόριο αλλά και  η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα 2014 Ρεμπέκα Φέργκιουσον.

Ο Χάρι Χόλε είναι ο καλύτερος επιθεωρητής της νορβηγικής αστυνομίας και ο χειρότερος δημόσιος υπάλληλος όλων των εποχών. Ψηλός, ξανθός με κοντοκουρεμένο μαλλί και στα πρόθυρα του αλκοολισμού, φιλοδοξεί να αντιληφθεί τη φύση του κακού αλλά και την ουσία της αγάπης, και βρίσκεται συνεχώς στην κόψη του ξυραφιού. Στο Χιονάνθρωπο, καλείται να αντιμετωπίσει τον πρώτο σίριαλ κίλερ της Νορβηγίας, έναν δολοφόνο μοιχαλίδων γυναικών που αφήνει πάντοτε έναν χιονάνθρωπο στη σκηνή του εγκλήματος. Καθώς ο Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Θυμίζουμε πως ένα ακόμα μπεστ σελερ της σκανδιναβικής "σχολής" αστυνομικού μυστηρίου, "Το κορίτσι με το τατουάζ" είχε εξελιχθεί σε παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία και απογειώσει την καριέρα του Ντάνιελ Γκρεγκ και της Ρούνει Μάρα.

ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Ο Μάικλ Φασμπέντερ ξεκίνησε την πορεία του στο ανεξάρτητο και βρετανικό σινεμά (Hunger, Fish Tank, Τζέην Ειρ) διεκδικώντας βραβεία με "το καλημέρα", ενώ παράλληλα "ανέβαζε" τις μετοχές του στο Χόλιγουντ ("300", X-Men, Μια επικίνδυνη μέθοδος, Προμηθέας, Ο συνήγορος κ.α.) Οι ερμηνείες του στο τολμηρό ερωτικό φιλμ "Shame", στο ρατσιστικό δράμα "Δώδεκα Χρόνια σκλάβος" και φέτος στις ταινίες "Μάκβεθ" και "Στιβ Τζομπς" τον έστειλαν στην ελίτ των σταρ με τις υψηλότερες υποκριτικές επιδόσεις.  Παράλληλα, είναι περιζήτητος στα media λόγω του γοητευτικότατου παρουσιαστικού και του καλογυμνασμένου κορμιού του, συν το ότι ντύνεται υπέροχα και τον ακολουθεί φήμη καρδιοκατακτητή. Ζόε Κράβιτζ, Νικόλ Μπεχαρί, Λουπίτα Νιόνγκο, Ναόμι Κάμπελ, Μανταλίνα Γκενέα, Αλίσια Βικάντερ έχουν πέσει κατά σειρά στα δίχτυα του σεξ απήλ του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View