Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Γλέντι" Λεβέντη στη Βουλή με ΚΚΕ και Μητσοτάκη- "Τρώγατε τα ντολμαδάκια της Μαρίκας!" ΒΙΝΤΕΟ

"Γλέντι" Λεβέντη στη Βουλή με ...

Πραγματικό σόου από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων

Αναβίωσε η κόντρα του Βασίλη Λεβέντη με το ΚΚΕ. Απίστευτες ατάκες κατά την ομιλία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στην συζήτηση για το ασφαλιστικό στη Βουλή, με "λαγούς" και... "ντολμαδάκια της συγχωρεμένης της Μαρίκας"!

Ο Βασίλης Λεβέντης φαίνεται πως το κρατάει... μανιάτικο εναντίον του ΚΚΕ! Αφορμή το ότι βουλευτές του ΚΚΕ τον έχουν χαρακτηρίσει "λαγό" του Αλέξη Τσίπρα, με την κόντρα να εμφανίζεται και πάλι απόψε, στην συζήτηση για το ασφαλιστικό στη Βουλή.

"Ένας Αποστόλου..."

Αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική σχετικά με το ασφαλιστικό και έκανε αναφορά στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, χαρακτηρίζοντάς τον... "ένας Αποστόλου"! Η αντίδραση του προεδρίου της Βουλής ήταν άμεση, διευκρινίζοντας στον Βασίλη Λεβέντη πως δεν πρόκειται για "έναν Αποστόλου", αλλά για τον υπουργό.

Στην συνέχεια "απείλησε" τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως θα πάρει... κάμερα για να δει ποιοι πιστεύουν πως ο πρωθυπουργός θα μειώσει το χρέος, λέγοντας στην συνέχεια: "Αν μειωθεί μια δεκάρα να έρθετε να μου περάσετε χαλκά".

Στην συνέχεια, ωστόσο, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο η κόντρα με το ΚΚΕ.

Round two!

Το βράδυ της Τρίτης είχαμε τον... δεύτερο γύρο της κόντρας Λεβέντη - ΚΚΕ! Έκανε αναφορά στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ μέχρι τον 1989, Χαρίλαο Φλωράκη, λέγοντας πως "πήγε με το Μητσοτάκη και αντί να θέσει θέμα για την απλή αναλογική, πήρανε συντάξεις εθνικής αντίστασης οι δικοί του. Με αυτόν τον τρόπο πληρώθηκε το ΚΚΕ".

Η αποστροφή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ, με τον Βασίλη Λεβέντη να τους απαντά, θυμίζοντας πως εκείνοι τον έχουν χαρακτηρίσει "λαγό του Αλέξη Τσίπρα". Και συνέχισε: "Εσείς γίνατε λαγοί το '89. Το '89 γίνατε λαγοί. Όταν γίνω εγώ να το πείτε. Εσείς όμως κάνατε κυβέρνηση ΚΚΕ εσωτερικού, εσείς και ο Μητσοτάκης. Και φάγατε και ντολμαδάκια στη Μαρίκα τη συγχωρεμένη"!

Η κόντρα αυτή, ωστόσο, έχει... ιστορία, αφού στις 7 Οκτωβρίου του 2015 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε επιτεθεί από το βήμα της Βουλής στους βουλευτές του ΚΚΕ, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: "Ηρεμήστε οι ΚΚΕδες, είστε οι πιο άτακτοι. Με είπατε λαγό εχθές. Θα φανεί ποιος είναι ο λαγός. Με τον Μητσοτάκη ξέρουμε ποιος έκανε κυβέρνηση! Η ιστορία θα δείξει ποιος είναι ο λαγός, μη βιάζεστε".

Επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ο Βασίλης Λεβέντης, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, αφού επιτέθηκε και στον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Απευθυνόμενος, πλέον, στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μοιράστηκε μια προσωπική του ιστορία, λέγοντας πως βρέθηκε σε ένα μουσείο και είδε πολύ κόσμο στα κυλικεία, νομίζοντας πως πρόκειται για επισκέπτες του μουσείου. Τόνισε όμως πως όταν τους ρώτησε αν είναι επισκέπτες, εκείνοι απάντησαν: "Όχι είμαστε του ΟΣΕ, μας μετέθεσε ο κύριος Μητσοτάκης εδώ και πίνανε καφέδες και τσιγάρο".

Για να συνεχίσει... ακάθεκτος: "Αυτόν τον αρχηγό βγάλατε. Που εννοούσε μεταρρύθμιση, πήρε κάποιες χιλιάδες άτομα και τα έστειλε στα κυλικεία να πίνουνε καφέ για να ολοκληρώσουν τον εργασιακό τους βίο. Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις που κάνατε".

Περιττό να πούμε πως καθόλη την διάρκεια της ομιλίας του, στην αίθουσα επικρατούσε πανδαιμόνιο, με τους περισσότερους από τους παρευρισκόμενους να γελάνε. Στο σημείο μάλιστα της επίθεσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμη κι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται στα στιγμιότυπα να γελά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις