Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιά πάρτι θα γίνουν το βράδυ της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού;

Ποιά πάρτι θα γίνουν το βράδυ της έναρξη...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Σε ρυθμούς χορού και κεφιού η πόλη

Έστω και μετά από μια μικρή αναβολή η βραδιά της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 είναι "προ των πυλών". Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου ο τελάτης θα βγει στους δρόμους της Πάτρας και θα κηρύξει την έναρξη.

Το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό πάρτι το οποίο για όσους αγαπούν το καρναβάλι και θέλουν να διασκεδάσουν θα συνεχιστεί σε διάφορα μαγαζιά της πόλης. Παραδοσιακά όλα θα γεμίσουν με Πατρινους-και μη- που θα ξεφαντώσουν μέχρι το πρωι.

Κάποια από αυτά θα πραγματοποιήσουν διάφορα πάρτι, με ξεχωριστό χαρακτήρα ή ζωντανή μουσική.

Το thebest.gr σας παρουσιάζει κάποια από αυτά και εσεις δεν έχετε παρά να επιλέξετε που θα διασκεδάσετε....

Άνιθο- Σπανάκι- Ρύζι.... Και το Καρναβάλι αρχίζει στο Beau Rivage της Ρήγας Φεραίου. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Κομιτατικό Party της χρονιάς.

Είσοδος 10€ με ένα ποτό.

Ένα μοναδικό «GET DRESSED PARTY» θα πραγματοποιηθεί στο «Hendrix»!  Φόρεσε ότι «καρνακαλικό»  βρεις μπροστά σου εφοδιάσου με άφθονο κέφι και ετοιμάσου να ζήσεις ένα μοναδικό βράδυ.

Ο εντυπωσιακός πολυχώρος Beetle ετοιμάζει για τους φίλους του ένα ξεχωριστό πάρτι για την έναρξη του Καρναβαλιού.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, με στόχο το κέφι να κρατηθεί στα ύψη μέχρι το πρωί!

Στα decks θα έχει νωρίς αναλάβει δράση ο Chris Jun, για να τον διαδεχθεί στο main programme ο μοναδικός SPY.K!

Αυτό το πάρτι απλά δεν χάνεται!

Η ΓΙΑΦΚΑ σας προσκαλεί -και σας προειδοποιεί- στο πρώτο καρναβαλικό πάρτυ για το 2016. Το Σάββατο 23/01 κυρήσσεται η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, το οποιό κορυφώνεται το διήμερο 12-13 Μαρτίου.

Σάββατο βράδυ λοιπόν, ο Λεωνίδας Γεράνιος κι ο Χρήστος Σωτηρόπουλος θα παίξουν όλα αυτά τα τραγούδια που δεν παίζουν τις υπόλοιπες μέρες. Εμείς προειδοποιήσαμε.

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 6982948611

Έναρξη: 22:00
Είσοδος Ελεύθερη


Το BBQ μπαίνει δυναμικά στον παλμό της Αποκριάς και μας γυρίζει πίσω στο χρόνο στις εποχές 90’s με Alcatrash. To συγρότημα  το οποίο αφήνει πίσω του για λίγο τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 για να γυρίσει τον χρόνο, σε εποχές disco και όχι μόνο.

Ο dj Marinis γίνεται ο πρωταγωνιστής των decks και επιλέγει μουσικές κάνοντας ένα πέρασμα από τις προηγούμενες δεκαετίες στο σήμερα ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις όπως οι υπέροχοι Saltibagos με ξυλοπόδαρους, θέατρο δρόμου και πολλά απολαυστικά δρώμενα.

Και στο Libido, το ίδιο βράδυ, το συγκρότημα «ALCATRASH» το οποίο θα φροντίσει για την διασκέδαση σας και θα απογειώσει το πάρτι στα ύψη!

 

Έναρξη Καρναβαλιού με live στο Baron Rouge στο Επίκεντρο+! Οι " νυχτα και μέρα " δίνουν στην Έναρξη του Καρναβαλιού, την μοναδικότητα που της αξίζει, με το live τους στο Baron Rouge, λίγο μετά τις 22:00!

"Let's dance" στο Bannana Moon σε ένα μοναδικό πάρτι για την έναρξη του πατρινού καρναβαλιού.

Αύριο Σάββατο 23/1, ημέρα της επίσημης έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, το αγαπημένο μας SUD μας καλεί στο πρώτο καρναβαλικό πάρτι της χρονιάς!

Από τις 22.00 και μετά, ξεκινάμε με αστείρευτο κέφι το Πατρινό Καρναβάλι του 2016!

To Σάββατο 23 Ιανουαρίου από τις 10μ.μ. ο Andreas Lampropoulos και ο Tassos Stavropoulos θα βρίσκονται στα decks του Café Del Bar με groovy και επιθυμία να αποφύγουν τις τρασιές. Δηλαδή Ρουβάδες και Χατζηγιάννηδες δεν θα παίξουν.

Ο,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε το βράδυ της έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού, το thebest.gr σας εύχεται.. καλή διασκέδαση!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight