Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Για το σερί και τις διαφορές ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λίγκα: Για το σερί και τις διαφορ...

Με αντίπαλο στον Πλατανιά

Με πολλά κίνητρα θα παίξει σήμερα (19.30) o Oλυμπιακός στα Χανιά, με αντίπαλο των Πλατανιά.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να συνεχίσουν το σερί νικών, φτάνοντας στις 18 σε ισάριθμους αγώνες, αλλά και να διατηρήσουν τη διαφορά των 18 βαθμών από τη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ. Από τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ σε περίπτωση νέας νίκης, ο Ολυμπιακός θα φτάσει στο +22.

O Μάρκο Σίλβα θεωρεί όμως εξίσου σημαντικό να δει την ομάδα του να συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης όπως έκανε σε όλα τα παιχνίδια της από την έναρξη του 2016. Και τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε να συνεχίσει με φόρα η ομάδα για τα καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν και ειδικά τα ευρωπαϊκά με την Άντερλεχτ.

Η ενδεκάδα αναμένεται να είναι αυτή του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά με τους Μποτία, Ομάρ και Κασάμι να διεκδικούν θέση. Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μασουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Τσόρι, Πάρντο, Ντουρμάζ και Ιντέγε έχουν το προβάδισμα, όμως δεν θα είναι έκπληξη να ξεκινήσει κάποιος από τους τρεις προαναφερθέντες που μαζί με Καπίνο, Ζντιέλαρ, Φορτούνη, Σεμπά, Πουλίδο, Κολοβό είναι στην αποστολή.

Δύο από τους παίκτες θα μείνουν πριν από το ματς εκτός 18άδας και θα έχει ενδιαφέρον η απόφαση Σίλβα που άφησε στην Αθήνα τους Φουστέρ, Μανιάτη μαζί με τους τραυματίες Ερνάνι, Φινμπόγκασον και Μπουχαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σουπερλίγκ: "Πέρασε" και από την Καλλονή ο Ολυμπιακός

 

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports