Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ποδαρικό με νίκη για τον Άρη στην Κρύα Βρύση

Ποδόσφαιρο: Ποδαρικό με νίκη για τον Άρη...

Οι κίτρινοι επικράτησαν με 2-1 του τοπικού Απόλλωνα

Από εκεί που σταμάτησε συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στην Γ’ Εθνική ο Άρης. Οι κίτρινοι έκαναν… ποδαρικό με νίκη στο 2016 επικρατώντας 2-1 στην έδρα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Αν κι αιφνιδιάστηκε, ο Άρης συνήλθε γρήγορα και έφυγε με τη νίκη 2-1 από την έδρα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, διατηρώντας τη διαφορά επτά βαθμών από το δεύτερο της κατάταξης του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής, Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι άνοιξε το σκορ με το "καλημέρα". Για την ακρίβεια 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ματς, όταν η άμυνα του Άρη ολιγώρησε, ο Σιδηρόπουλος έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας του Τζινάρ.

Άμεση ήταν η απάντηση του Άρη, που ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό. Ο Καπνίδης έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δεληχατζή. Στο 31ο λεπτό ο Πόι δεν κατάφερε να σκοράρει μετά την εξαιρετική πάσα του Ανδρέα Τάτου.

Στο 33', ωστόσο, ολοκληρώθηκε η ανατροπή για τον Άρη όταν ο Μάρκος Ντούνης - μετά από φάση διαρκείας - εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και διαμόρφωσε το τελικό - όπως έμελλε να αποδειχθεί - 1-2.

Ο Άρης θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο Αργεντινός φορ των "κιτρίνων", Μάουρο Πόι, είχε άστοχη τελική επιλογή στις περιπτώσεις κατά τις οποίες βρέθηκε σε θέση βολής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Δεληχατζής, Σιδέρης (52΄Λουϊζίδης), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ.

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Τσουμάνης, Κόκε (53΄Μελισσάς), Ρόβας, Ιντζίδης, Σαμαράς, Πόι (85΄Βουτσιάς), Καπνίδης, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης (70΄Ν΄Λουντούλου)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη με "πεντάρα"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports