Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αψήφισαν τη βροχή για την τέχνη

Η κακοκαιρία και η βροχή του περασμένου σαββατόβραδου δεν εμπόδισαν πλήθος φιλότεχνων διαφορετικών ηλικιών να ανταποκριθούν στα εγκαίνια της έκθεσης «Εγώ ένας άλλος» στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών και να περιεργαστούν την δουλειά του διακεκριμένου πατρινού ζωγράφου Κλεομένη Κωστόπουλου με αφορμή τα 20 χρόνια της εικαστικής του πορείας. Ο 42χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην τέχνη του στην αίθουσα ομιλιών και στη συνέχεια το κοινό περιηγήθηκε στους πίνακες, που αντιπροσώπευαν διαφορετικές περιόδους-θεματικούς κύκλους της δημιουργίας του.

Επίσης μίλησαν η Ανίτα Κουμούση ως προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας, ο Θανάσης Μουτσόπουλος, ως επιμελητής, και για την ζωγραφική της έκθεσης και την σπουδαία δουλειά της Art in Progress.

Εργα από τα σπουδαστικά χρόνια ως την τελευταία, θεαματική «σοδειά», με το πολυγλωσσικό ύφος και τα πελώρια τελάρα εντυπωσίασαν δεκάδες συμπολίτες. Την επιμέλεια της έκθεσης «Εγώ ένας άλλος | I is another» έχει κάνει ο Θανάσης Μουτσόπουλος, με συνεπιμελήτρια την Τατιάνα Δήμου, υπεύθυνη και για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Η διοργάνωση είναι της «Art in Progress», με σκοπό να δημιουργηθούν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ του Μουσείου και σύγχρονων δημιουργών, που εργάζονται στην πόλη και έχουν διεθνή καλλιτεχνική εμβέλεια. Στη διάρκεια της έκθεσης, ως τις 28/2 θα γίνονται εκπαιδευτικά προγράμματα και ξεναγήσεις.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View