Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βλάχος: "Αναγκαστήκαμε σε καθόλου νορμάλ παιχνίδι"

 Βλάχος: "Αναγκαστήκαμε σε καθόλου ...

Για τη νίκη επί της Τουρκίας

Στις ιδιαιτερότητες και τις αγωνιστικές παραμέτρους που διέπουν τα παιχνίδια της διαφοράς στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος μετά την ευρεία νίκη επί της Τουρκίας (21-6) για τη 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας δήλωσε: "Αναγκαστήκαμε σήμερα να παίξουμε ένα παιχνίδι διαφορετικό, όχι το συνηθισμένο μας, να κλέψουμε, να φύγουμε πιο γρήγορα στην κόντρα, να σουτάρουμε, να κάνουμε πιο βιαστικές ενέργειες, να κοιτάμε το ταμπλό συνέχεια, να κοιτάμε το χρόνο.

Είναι κάτι το οποίο δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι, ούτε νορμάλ, όπως αυτά που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, αλλά δυστυχώς βάσει των κανονισμών σήμερα εμείς έπρεπε να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά γκολ.

Όταν μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία χάνεις το μυαλό σου, χάνεις τη συγκέντρωσή σου, χάνεις το στόχο σου, χάνεις όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα, αναγκάζεσαι να κάνεις πολύ διαφορετικά πράγματα.

Εκνευριστήκαμε, χάσαμε κάποια εύκολα γκολ, ίσως να είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε με 30-0. Νομίζω ότι το σημερινό είναι μια κακή παρένθεση, όχι σαν απόδοση δική μας, σαν στόχο ενός παιχνιδιού.

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό. Θέλω να παίζουμε για να κερδίζουμε τον αντίπαλο και από εκεί και πέρα αν μπορούμε με καλή απόδοση να διευρύνουμε το σκορ, θα το κάνουμε πάντα. Έτσι θα κάναμε σήμερα αν υπήρχαν διαφορετικές συνθήκες. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα στον όμιλο με τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι δεν είναι τέτοιας δυναμικότητας, είναι καλή ομάδα και δεν θα είναι και αδιάφοροι. Θέλουμε να τους κερδίσουμε καταρχήν και αν μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε κάποια διαφορά θα προσπαθήσουμε.

Εκεί πιστεύω θα είναι διαφορετικός ο στόχος του παιχνιδιού, πλέον θα παίξουμε μια ομάδα που θα έχει αρχή και τέλος, που κάνει πέντε πράγματα, που θα μας βάλει πιο δύσκολα και θ’ αναγκαστούμε κι εμείς να συγκεντρωθούμε πιο πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Ευρεία νίκη επί της Τουρκίας για την Εθνική ανδρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports