Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός έκανε προπόνηση στα Χανιά

Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός έκανε προπόνηση στα Χανιά

Νίκησε με 6-0

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με συνοπτικές διαδικασίες, διαλύοντας τα Χανιά στο Φάληρο με 6-0 και διπλασιάζοντας τις νίκες του επί της ομάδας από την Κρήτη, καθώς είχε προηγηθεί το 4-1 της πρώτης συνάντησης.

Παρά τους πολλούς αναπληρωματικούς που παρέταξε ο Μάρκο Σίλβα, η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντίπαλων ήταν πολύ μεγάλη, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, που ήταν 4-0.

Στο 4΄ ο Ζντιέλαρ άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή, στο 12΄ ο Κασάμι με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0, ενώ πριν το τρίτο γκολ μεσολάβησε ένα δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 14΄ σε σουτ του Μπριλάκη, καθώς κι ένα χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων στο 20΄, όταν ο Μπριλάκης έσπρωξε στην περιοχή τον Πουλίδο, με τον Πρίφτη να νικά τον Φουστέρ από τα 11 μέτρα.

Στο 36΄ ο Πουλίδο έφυγε μόνος μπροστά και γύρισε στον Σεμπά που έγραψε εύκολα το 3-0, ενώ στο 45΄ ο Κασάμι και πάλι, μετά από φάση διαρκείας, έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Ίδιο το μοτίβο και στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό να χάνει πολλές ευκαιρίες.  Τελικά στο 73΄ και σε συνεργασία Ερνάνι -  Πουλίδο, ο δεύτερος έκανε το 5-0, με τον πρώτο να τραυματίζεται σε αυτή τη φάση, ενώ με τη συμπλήρωση του 90λεπτου ο Φουστέρ με συρτό σουτ έκλεισε το σκορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύπελλο: Στα προημιτελικά ο Αστέρας με νέα τριάρα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports