Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι έκαναν η Ναταλία Δραγούμη με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στην Πάτρα

Τι έκαναν η Ναταλία Δραγούμη με τον Πανα...

Απόλαυσαν τον καφέ τους σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου

Μία γνωστή παρέα εθεάθη το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου 2016 σε γνωστό καφέ στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.

Η παρέα απαρτιζόταν από την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη και την επίσης συνάδελφο τους Ιουλία Καλογρίδη. Οι τρεις τους συμπρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» στο θέατρο Ακάδημος στην Αθήνα.

Όσο για το τι έκαναν Δευτέρα πρωί στην Πάτρα, η εξήγηση είναι ότι η συμπαθής και γοητευτική ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, η οποία έχει τελειώσει τη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς απονομής βραβείων στα Πρόσωπα της Xρονιάς που διοργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στις 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Ναταλία Δραγούμη αγαπά πολύ την Πάτρα, μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε έρθει για να παρουσιάσει το βιβλίο της «Μαγειρεύοντας με την κόρη μου» (εκδόσεις Μίνωας) σε εκδήλωση που είχε γίνει στο Discover your Way.

Επίσης πολύ παλιότερα όταν ακόμη η Ναταλία Δραγούμη φοιτούσε στο Εθνικό θέατρο, είχε έρθει στην Πάτρα την καρναβαλική περίοδο και είχε παίξει σε θεατρική παντομίμα του θρυλικού γκρουπ 37.

*Τη φωτ. ανέβασε η ίδια η Ναταλία Δραγούμη στον λογαριασμό της στο facebook.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight