Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός-Έφτασε τις 17 συνεχόμενες νίκες

Σουπερλίγκ: Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός-...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Λεβαδειακού με 3-1 στο Καραϊσσκάκης

Το κυνηγούσε χρόνια και με τον Μάρκο Σίλβα το κατάφερε. Ο εξαιρετικός στο Ά ημίχρονο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκη κι έσπασε το ρεκόρ των 16 σερί νικών επί εποχής Σόλιντ.

Με στόχο την 17η σερί νίκη του και την θέσπιση ενός νέου ρεκόρ υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός τον Λεβαδειακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειραιώτες το κατάφεραν και μάλιστα με στυλ. Ιδιαίτερα στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Σίλβα χάρισαν θέαμα και ουσία στον κόσμο τους, πετυχαίνοντας 3 τέρματα και χάνοντας σωρεία ευκαιριών που θα τους επέτρεπε ακόμη και διπλάσιο σκορ!

Ιντέγε (15'), Πάρντο (42') και Ντομίνγκες (56') πέτυχαν τα τέρματα των "ερυθρολεύκων" για το τελικό υπέρ τους 3-1 στο Φάληρο κόντρα στους Βοιωτούς, για τους οποίους μείωσε ο Μπεν στο 88', δημιουργώντας έτσι ένα νέο ρεκόρ με 17 σερί νίκες, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να "τραβήξουν" κι άλλο στις επόμενες αγωνιστικές.

Μιλιάζες, Μπελγκαζουανί, Φαβάλι, Ρομέου, Ουόν, Γιακουμάκης, Μάντζιος και Νικολάου δεν ήταν στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ενώ ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορούσε να υπολογίζει στον Ελαμπντελαουί (είναι στη Νορβηγία για τη γέννηση του παιδιού του), με τον Φορτούνη να έχει μείνει εκτός αποστολής στα πλαίσια του ροτέισον.

Γκολ: 15' Ιντέγε, 42' Πάρντο, 56' Ντομίνγκες / 88' Μπεν

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (74' Μανιάτης), Ντουρμάζ, Πάρντο (82' Σεμπά), Ντομίνγκες (71' Κολοβός), Ιντέγε.

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος (46' Παππάς), Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μαχαίρας, Μεντί, Στάθης, Τσουρίκοφ (46' Μερεμπασβίλι), Ντομοβτσίσκι (70' Καψάσκης), Μίνγκας, Μπεν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης για τον Πανιώνιο επί του Ηρακλή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports