Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με ατμόσφαιρα "Cotton club" της δεκαετίας του '20, στο Επίκεντρο+

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με ατμόσφαιρα...

Στη μουσική, οι Alcatrash σε ένα διάλειμμα από τις εβδομαδιαίες τους εμφανίσεις στο "The 2night show"

Όλοι μας αναζητάμε την εποχή και τις στιγμές που η διασκέδαση μας ήταν αγνή και απλή μα και μοναδική ταυτόχρονα. Με δεδομένη αυτή την αναζήτησή, το μπαρ Lennon σε συνεργασία με την "Manifest by Mojo", το Mousikon, το θέατρο Επίκεντρο+ και το Baron Rouge - Bistrot, φέρνουν στο 2015 την ατμόσφαιρα του ορόσημου Jazz swing club της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του ‘20, το "Cotton club".

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, την Παραμονή των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 το βράδυ στο χώρο του θεάτρου – Αγ. Διονυσίου και Νόρμαν, λίγο μετά τις 22:00, θα πραγματοποιηθεί μια αναβίωση αυτής της μοναδικής ατμόσφαιρας με free drink, special made Cocktail από τον Αλέξ Χιμνταν (Ambassador Bacardi Hellas) ενώ καθ´όλη τη διάρκεια της γιορτινής βραδιάς ο ανοιχτός μπουφές θα ανανεώνεται από μοναδικές γεύσεις, ικανοποιώντας τις εορταστικές σας ορέξεις.

Στη μουσική, οι Alcatrash σε ένα διάλειμμα από τις εβδομαδιαίες τους εμφανίσεις στο "The 2night show" του καναλιού Antenna, θα παρουσιάσουν ένα live πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και κέφι με Ελληνικές trash και ξένες επιτυχίες που θα κάνει την φετινή παραμονή των Χριστουγέννων αξέχαστη ενώ ο Giannis Jovolos (Les SkartOi, resident Loca) δεν θα φέρει βροχή όπως συνήθως, αλλά μουσικές που θα μας ζεστάνουν πριν και μετά το live με mainstream ήχους σ’ ένα dj set που θα μας κάνει να χορεύουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου!

Προτεινόμενο dress code - Formal 1920s

Η προπώληση προσκλήσεων έχει ξεκινήσει από τις 14/12 (35€ το άτομο) - Mousikon, Baron Rouge - Bistrot, Lennon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life