Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

OTTO, MARMELADA, ARITHMITIRI ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΧΡΥΣΟ» ΡΕΒΕΓΙΟΝ-AFTER PARTY ΤΟΥ 2016

OTTO, MARMELADA, ARITHMITIRI ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σπεύστε για «golden visa»

Με έβλημα το γιορτινό και αστραφτερό τόνο του χρυσού και προσκλήσεις που παραπέμπουν σε χρυσή πρωτοχρονιάτικη golden visa, ετοιμάζεται το ρεβεγιόν «New Year’s Eve-Amazing After Party» στο Otto της Οθωνος Αμαλίας. Αμέσως μετά το καθιερωμένο οικογενειακό δείπνο την ερχόμενη Πέμπτη 31 του μηνός και αφού «αλλάξει» ο χρόνος, αφεθείτε στο πρώτο εκρηκτικό ξενύχτι του 2016!
Για το γεγονός συμμάχησαν το multi bar-restaurant Otto με τα αγαπημένα στέκια Marmelada και Arithmitiri της πλατείας Ολγας, ενώ συμπράττει διοργανωτικά και ο εξπέρ των parties Χάρης Παναγόπουλος. Προβλέπονται free drink και εκλεπτισμένο free finger food μέχρι πρωίας, ενώ για τους πιο «ξεσηκωτικούς» χορευτικούς ρυθμούς θα φροντίσει ο gj Τhanos Filippas. Οι αφίσες εξαπλώνονται στην πόλη, σε χρυσή απόχρωση όπως οι προσκλήσεις, με το countdown προς το 2016 σαν σήμα κατατεθέν. Οι πρωτεργάτες Σπύρος Βελέντζας, Σπύρος Ηλιόπουλος, Θανάσης Καμβίσης, Φώτης Παπαχαραλάμπους, Τόλης Φωτεινάτος, Χάρης Παναγόπουλος έχουν βαλθεί να πετύχουν το πιο μεγάλο, στυλιζαρισμένα «happy& wild» κοσμικό συναπάντημα της πόλης.


*Εξασφαλίστε προσκλήσεις στα τηλ. 6940401540 (Otto), 6945704171 (Αrithmitiri), 6948059239 (Marmelada). Kοστίζουν 35 ευρώ, εκτός αν θέλετε να κλείσετε τραπέζι ή πάσο με 45 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View