Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστουγεννιάτικη η ατμόσφαιρα στην Αιγείρα - Φωταγωγήθηκε το γιορτινό δέντρο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χριστουγεννιάτικη η ατμόσφαιρα στην Αιγε...
Μαρτάτος Tάκης

Προσφέρθηκαν και παραδοσιακά γλυκίσματα των γιορτών

Φωταγωγήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 το βράδυ το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην όμορφη και γραφική Αιγείρα του νομού Αχαΐας.

Το γιορτινό δέντρο στήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος και στην εκδήλωση συμμετείχε το σύνολο των συλλόγων της περιοχής.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχαν η αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιάλειας, η Δημοτική Κοινότητα Αιγείρας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α – Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας.

Αν και είχε αρκετό κρύο, η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη.

Ευχές για καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο 2016  απεύθυναν ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας Φάνης Σταυρόπουλος, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής και Πολιτικής Προστασίας Βάσω Ψυχράμη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγείρας Ηλίας Σταθακόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Κατερίνα Νομικού.

Το δένδρο άναψε γύρω στις 6.15 το απόγευμα ενώ εντυπωσιακή υπήρξε και η ρίψη βεγγαλικών που ακολούθησε αμέσως μετά.

Τη μουσική ψυχαγωγία των παρευρισκομένων "ανέλαβαν" η Youth Marching Band – νεανική μπάντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"  με πασίγνωστες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όπως Christmas March, The Twelve Days of Christmas, Jingle Bells Fantasy, We wish you a Merry Christmas, 3 Christmas Parades, The Most Wonderful Time of the Year κ.ά, υπό την μουσική διεύθυνση του Παναγιώτη Παναγάκου.

Πολύ όμορφη επίσης υπήρξε και η παρουσία της Χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας με κάλαντα καθώς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο της εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκίσματα των ημερών των Χριστουγέννων όπως μελομακάρονα, κουραμπιέδες, ποτά, αναψυκτικά και διάφορα άλλα γλυκίσματα ενώ και ο Άγιος Βασίλης έδωσε το παρών βγάζοντας φωτογραφίες με όλο το κόσμο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις