Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ BAZAAR ΤΟΥ SAVE AN ANGEL ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ BAZAAR ΤΟΥ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σαββατοκύριακο δημιουργίας, αγάπης και προσφοράς

Πλήθος συμπολιτών αγκάλιασαν το μεγάλο, «πολυσυλλεκτικό» bazaar του νεοσύστατου συλλόγου Save an Angel στην «Αίγλη» της Veso Mare, καθώς από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ως το βράδυ της Κυριακής η ροή του κόσμου ήταν συνεχής, με τα χαμόγελα και τις ευχές να περισσεύουν. Πολλές ήταν οι «χρυσοχέρες» πατρινές που διέθεσαν δημιουργίες τους μαζί με προσφορές από επιχειρήσεις-στολίδια, κοσμήματα, έργα τέχνης, βιβλία, ρούχα,λιχουδιές, παιδικές καρτασκευές- ώστε η χριστουγεννιάτικη «αγορά» να φαντάζει εξαιρετικά πλούσια.

Στην υποδοχή μέλη του συλλόγου συγκέντρωναν νέες συνδρομές και διέθεταν το ροζ βραχιολάκι Save an Angel, ενώ μέσα λειτουργούσε κεντρικό ταμείο. Στην πολύ φιλική ατμόσφαιρα στην μεγάλη κεντρική σάλα συνέβαλαν και οι πολλοί μικροί και μεγάλοι εθελοντές που βοηθούσαν στις πωλήσεις τους εκθέτες. Το πρωί της Κυριακής τα παιδιά ζωγράφισαν σε τραπεζάκια με την καθοδήγηση της εικαστικού Μπέτυς Πέτρου και μετά κρέμασαν τις ζωγραφιές τους σε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ακολούθησε έξω θέαμα των ξυλοπόδαρων X-Saltibagos, το οποίο εντασσόταν στο γενικότερο γιορτινό οικογενειακό κλίμα στη Veso Mare, όπου λειτουργούσαν περίπτερο ζωγραφικής προσώπου, ιππασία σε ψεύτικα ζωάκια, τρενάκι κλπ.

Πανταχού παρούσα η πρόεδρος του Save an Angel Μάντυ Αποστολοπούλου, που υποδέχθηκε μαζί με μέλη του ΔΣ  και άλλες φίλες, γνωστά πρόσωπα της πατραικής κοινωνίας. Ανάμεσά τους ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, η Λιολιώ Κολυπέρα από το «Αλμα Ζωής», χορηγοί επιχειρηματίες κλπ  Είδαμε εκεί και το πρώην μοντέλο Μελίνα Ζαχαράκη που διατηρεί δεσμούς με την Πάτρα.Θυμίζουμε πως ο σύλλογος στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και αν λάβουμε υπόψιν μας την απήχηση στις πρώτες εκδηλώσεις του, ξεκίνησε τη δράση του άκρως δυναμικά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View