Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

90.000 και αυξάνονται οι ψηφοφόροι για ανάδειξη προέδρου στην ΝΔ

90.000 και αυξάνονται οι ψηφοφόροι για α...

Εκτιμάται ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει τις 300.000

Λίγο μετά τις 7 το πρωί άνοιξαν οι 1.290 κάλπες που έχουν στηθεί σε 883 εκλογικά κέντρα σε όλη την χώρα για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα κυλούν ομαλά και η συμμετοχή είναι μεγάλη καθώς μέχρι στιγμής έχουν προσέλθει στις κάλπες περίπου  90.000 άτομα ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει τις 300.000.

Η υψηλή προσέλευση στην Αττική και ειδικά στην κρίσιμη περιφέρεια της Β' Αθηνών έφεραν την αισιοδοξία στα γραφεία της Συγγρού που προσδοκά ένα μεγάλο νούμερο ψηφοφόρων στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας που θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα. Λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ θα ξεκινήσει η αποστολή των πρώτων αποτελεσμάτων στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και γύρω στις 11 θα είναι γνωστά τα αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση της ΚΕΦΕ

«Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του κόμματος σε όλη τη χώρα, ξεκίνησε και συνεχίζεται ομαλά, χωρίς να έχουν παρατηρηθεί τεχνικά προβλήματα» σημειώνει σε ανακοίνωση της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Προσθέτει ότι «καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν στην κορυφαία εκλογική διαδικασία.»

«Η εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι υπόθεση που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία και καθορίζει το μέλλον του τόπου» καταλήγει η ΚΕΦΕ.

enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις