Τόνισε ο κόουτς της πατρινής ομάδας
Μετά την εντός έδρας ήττα της Παναχαϊκής από τον Λεβαδειακό, ο τεχνικός της πατρινής ομάδας, Δημήτρης Σπανός, δήλωσε:
"Η κατάσταση είναι όντως δύσκολη. Πρέπει όμως να είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά και για αυτή την ομάδα. Για αυτό άλλωστε κάθομαι, μέχρι ενός σημείου, βέβαια. Αν τα πράγματα δεν φτιάξουν, δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η ομάδα.
Δεν μπορεί να υπάρχει άνθρωπος μετά σε αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί και θα μπούνε σε μια σειρά τα πράγματα.
Είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος, θεωρώ ότι η Παναχαϊκή θα βρει το δρόμο της. Κόντρα στον Απόλλωνα θα είμαι εγώ στον πάγκο".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έγινε και αυτό! Η Παναχαϊκή αγωνίσθηκε με βασικό επιθετικό τον τερματοφύλακα
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










