Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ:KATAMEΣΤΟ ΤΟ OTTO ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ EVENT ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ:KATAMEΣΤΟ ΤΟ OTTO ΓΙΑ ΤΟ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σε έναν αγώνα καρδιάς

 

Μέγας συνωστισμός τη χθεσινή Τετάρτη το βράδυ στο Otto της Οθωνος Αμαλίας, καθώς πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στη συγκινητική πρωτοβουλία της διοίκησης και των παικτών του Απόλλων Carna για μια ξεχωριστή φιλανθρωπική βραδιά υπέρ του συλλόγου «Save An Angel Patras».Το γεγονός δεν πλαισίωσαν μόνο φίλοι του μπάσκετ αλλά η ευρύτερη πατραική κοινωνία-ενδεικτικό είναι πως οι 500 αρχικές προσκλήσεις εξαντλήθηκαν ταχύτατα, προστέθηκαν πολύ περισσότερες αφίξεις και ο κόσμος γέμισε όλα τα τραπέζια και τη σάλα ως τις 10.30 το βράδυ σε χαρούμενο εορταστικό mood.

Oι μπασκετμπολίστες της αγαπημένης ομάδας της πόλης, υποδέχθηκαν τους εκατοντάδες συμπολίτες, ανέλαβαν αναπάντεχα ρόλο ντι-τζέι πλάι στον Νίκο Μοσχοβάκη και στο τέλος σέρβιραν ποτά πίσω από το μεγάλο μπαρ. Εννοείται πως το event στήριξαν με την παρουσία τους και η διοίκηση με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τα μέλη του σωματείου,  μαζί με τις κυρίες του συμβουλίου και τις φίλες του «Save an angel Patras».

Την εκδήλωση χαιρέτισε, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων, Φίλιππος Καμίσης, ο οποίος υπογράμμισε πως ο Απόλλων Carna  είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας, από την οποία αντλεί δύναμη. «Aνταποδίδουμε τη διαχρονική αγάπη και στήριξη του κόσμου στην ομάδα μας. Επειδή δεν πρέπει να είμαστε μαζί μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αλληλέγγυοι τις προκλήσεις της εποχής, πήραμε την απόφαση για συνεισφορά στο σύλλογο Save An Angel Patras που στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους»είπε. Τη διοίκηση του Απόλλωνα για την πρωτοβουλία της, αλλά και για το κοινωνικό της «ανάστημα» ευχαρίστησε η πρόεδρος του συλλόγου «Save An Angel Patras», Μάντυ Αποστολοπούλου.

ΤΑ ΔΩΡΑ

Oι παίκτες, οι τεχνικοί και τα μέλη της διοίκησης κλήρωσαν τα 75 δώρα που προσέφεραν οι επιχειρήσεις:Carna, Λουξ,Mπακαλάρος Α.Ε., Med Frigo, Gas Κολοκυθάς,  Εuroline  Σταύρος Μπακολιάς αντιπρόσωπος Αnek, Φίλιππος Καμίσης, Οtto, Cavino, Drizis, Vasilis Cuir, Χρυσοχοείο Ανδρέας Αναστασόπουλος, Δρομέας, The Mark – Κωνσταντινίδης, Χρυσοχοείο Μέντης, Smoke Καραγιάννης, Kiderella, DUR, Lutecia, Shoe Land, Olympian Spirit, RIA Hair Saloon, Mavriopoulou, γκαλερί Παλλίσανδρος, ξενοδοχείο Βυζαντινό, Blue Green, Ρεγγίνα, Fikos  Mens World, UNC, Baggutta, χρυσοχοείο Ρέλλας, Ekfrasi Home, Μπιζζζ, Jeanious, Helmi, Evita Peroni Shop, Λιακόπουλος, Beautiful People, Milly and Molly, Κούφης, Πανδώρα, Fairyland, το φαρμακείο της Γεωργίας Μπαλαφούτη,  Dalton, το φαρμακείο Θεοφιλάτου – Μασαούτη, Urban, Stema– Γουργουρίνη, Traffic, Βαρνακιώτης, Καρτούν, Sir, Κωτσάκης, Casa di Calze, Δωρομήνυμα, Ιονία, Αποθήκη Κωσταρά,Μάρυ Ζωγοπούλου – Ανδρουτσέλη,  Χάχαλης, Grande Μυλωνάς, Ραυτόπουλος, Κιέκας, Πολυζώης, Αχαϊκό Εντελβάις, Μax Perry, Μουσελίν, Βιεννέζικο, Αllegro, Λοτσάρης, Balloon fire, Print.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View