Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

"Christmas Remake"

"Christmas Remake"

Εννέα εικόνες που συνθέτουν μια διαφορετική εκδοχή για τα Χριστούγεννα

Το κατάστημα "the Κouls" είναι ένας χώρος όπου όλα ανατρέπονται. Η ανεξάρτητη δημιουργία συνδυάζεται με τη μόδα και γίνεται εικαστική έκφραση με έργα από καλλιτέχνες προσαρμοσμένα στην αντίστοιχη εποχή.

Για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο ο BILOS ετοίμασε για το «the Kouls» μια σειρά από illustrations με τίτλο «Christmas Remake». Εννέα εικόνες που συνθέτουν μια διαφορετική εκδοχή για τα Χριστούγεννα θα εκτίθενται μέχρι τις 8.1.16 αποδίδοντας στα χριστουγεννιάτικα στερεότυπα την πιο εικαστική street απεικόνισή τους. Christmas, Joy, Grace, 2016, One, Xmas,Fun είναι κάποια από τα έργα που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπουμε αυτές τις γιορτές και είναι διαθέσιμα προς πώληση στο “the Kouls”, Ρήγα Φεραίου 56.

Ο BILOS γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα όπου τον κέρδισε το graffiti σε ηλικία δώδεκα ετών. Από τότε έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ζει και εργάζεται στην Αγγλία όπου πρόσφατα ολοκλήρωσε με διάκριση τις μεταπτυχιακές  σπουδές του στο Norwich University of the Arts με εξειδίκευση στο Graphic Design.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά