Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απίστευτο σόου- Ο Άδωνις έξω από το στούντιο του Λαζόπουλου για να διαμαρτυρηθεί- Δεν τον δέχθηκε ο Λαζόπουλος- Τι του απάντησε

Απίστευτο σόου- Ο Άδωνις  έξω από το στο...

Έξω από το Θέατρο Βέμπο

Νεώτερη ενημέρωση:  «Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης...» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Μου είπαν ότι έχει έρθει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ότι είναι απ’ έξω και θέλει να μπουκάρει και εδώ. Να του πω ότι στην τέχνη και στο θέαμα δεν ανεβαίνει κανένας στην παράσταση έτσι και δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο ειδήσεων να μπήκε με το έτσι θέλω. Το Αλ Τσαντίρι είναι μία εκπομπή, κάνω παράσταση στον κόσμο και η παράσταση δεν διακόπτεται ποτέ από κανέναν. Όταν τελειώσει η εκπομπή, πολύ ευχαρίστως θα τον δεχθώ μέσα για να συζητήσουμε», απάντησε στον κ. Γεωργιάδη ο ηθοποιός.

 

Πρώτη ενημέρωση: Έξω από το Θέατρο Βέμπο, όπου γίνεται η εκπομπή "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" του Λάκη Λαζόπουλου, βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να μιλήσει στην εκπομπή.

 

Η απάντηση του Λαζόπουλου στον Γεωργιάδη - ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight