Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Προελαύνει με νέα "τεσσάρα" ο Άρης στο Βικελίδης

Ποδόσφαιρο: Προελαύνει με νέα "τεσσ...

Οι κίτρινοι επιβλήθηκαν 4-1 της Θύελλας Φιλώτας

«Ντόρτια» για τον Άρη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με τον Κόκε να αποδεικνύει την ποιότητά του, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν εύκολα 4-1 της Θύελλας Φιλώτας και προελαύνουν για Football League.

ποιότητα του Ανδρέα Τάτου έκανε την διαφορά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και οι κίτρινοι επιβλήθηκαν με 4-1 των αντιπάλων τους, αν και στο πρώτο μέρος δεν είχαν τόσο καλή εικόνα. Το σκορ άνοιξε ο Τάτος με σουτ στο 20ο λεπτό, για να ισοφαρίσει η Θύελλα στο 34' με κεφαλιά του Ιορδανίδη.

Το ημίχρονο έκλεισε πάντως με τον Άρη να προηγείται στο σκορ, αφού ο Κόκε με όμορφη ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος ο Νίκος Αναστόπουλος είδε τους παίκτες του να μπαίνουν με αρκετή όρεξη.

Έτσι, μέχρι και το 70ο λεπτό ήρθαν δυο ακόμα γκολ με τους Ντούνη και Ιντζίδη. Πλέον ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου με 43 βαθμούς, δέκα περισσότερους από τον Νέστο Χρυσούπολης.

Γκολ: Τάτος 20', Κόνε 45', Ντούνης 48',  Ιντζίδης 69' /Ιορδανίδης 34'.

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης (60΄Βουτσιάς), Κόκε, Ροβας, Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (46΄Ντούνης), Καπνίδης (71΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Τσουμάνης.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ: Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Πάλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου (83΄Αθανασιάδης), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης (66΄Καραπέτρος), Στεφανίδης, Μπαστάνης (66΄Σέχι).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Πέρασε και από την Καβάλα ο Άρης που βλέπει Φούμτπολ Λιγκ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports