Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε η Μάντσεστε...

Η Ρεάλ κέρδισε με 8-0 τη Μάλμε

Ο αποκλεισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η «σφαγή» της Μάλμε στη Μαδρίτη την οποία η Ρεάλ διέσυρε με 8-0 ισοφαρίζοντας το σκορ της μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ και το 12ο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στη διοργάνωση ήταν τα γεγονότα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στους ομίλους 1-4 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στην Volkswagen Arena αλλά στη συνέχεια οι «λύκοι»… δάγκωναν και ανατρέποντας το σκορ, «απάντησαν» αμέσως μετά την ισοφάριση των Άγγλων και νικώντας με 3-2 προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους 16 της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα και η Αϊντχόφεν έφτανε σε μια μεγάλη ανατροπή στην έδρα της και προκρίθηκε ως δεύτερη από τον 2ο όμιλο, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει από πέναλτι στο 76΄, πέτυχε δύο γκολ σε επτά λεπτά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και προκρίθηκε μαζί με την Βόλφσμπουργκ, αφήνοντας τον Λουίς Φαν Γκάαλ και την ομάδα του να συνεχίσουν στο «ταπεινό» Γιουρόπα Λιγκ.

Στον 1ο όμιλο η Ρεάλ βρήκε «θύμα» τη Μάλμε και τη διέλυσε, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει «πόκερ» και τον Καρίμ Μπενζεμά χατ - τρικ. Η «βασίλισσα» ήταν πρώτη, η Παρί δεύτερη και στο Γιουρόπα Λιγκ θα συνεχίσει η Σαχτάρ, που υπερίσχυσε των Σουηδών στην ισοβαθμία.

Στον 3ο όμιλο, η Ατλέτικο Μαδρίτης πλήρωσε την Μπενφίκα με το ίδιο νόμισμα. Οι Λουζιτανοί είχαν νικήσει 2-1 στον πρώτο αγώνα στο «Βιθέντε Καλντερόν», οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν απόψε με το ίδιο σκορ στο «Ντα Λουζ» και τερμάτισαν πρώτοι, με τον Μήτρογλου να σκοράρει πάντως εναντίον τους για δεύτερη χρονιά αφού το είχε κάνει και πέρυσι με τον Ολυμπιακό, αφήνοντας τους Πορτογάλους δεύτερους και τη Γαλατασαράι τρίτη, παρότι οι Τούρκοι βρέθηκαν προς στιγμήν εκτός Γιουρόπα Λιγκ, όταν η Αστάνα προηγήθηκε στο 62΄.

Στον 4ο όμιλο, τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την πρώτη θέση πάνω στο νήμα από τη Γιουβέντους, καθώς αν και έχανε στο «Έτιχαντ» από την Γκλάντμπαχ έως το 80΄, με τρία γκολ σε ένα πεντάλεπτο νίκησε με 4-2 τα «πουλάρια» και προσπέρασε τους Ιταλούς. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ηττήθηκε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» 0-1 από τη Σεβίλη, με τον Φερνάντο Γιορέντε να «πληγώνει» την πρώην ομάδα του και να δίνει στους Ισπανούς το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Τα αποτελέσματα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλμε 8-0 (12΄, 24΄, 74΄ Μπενζεμά, 39΄, 47΄, 50΄, 59΄ Ρονάλντο, 70΄  Κόβατσιτς)

Παρί Σεν Ζερμέν-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-0 (57΄ Μόουρα, 86΄ Ιμπραΐμοβιτς)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Βόλφσμπουργκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-2 (13΄, 84΄ Νάλντο, 29΄ Βιεϊρίνια – 10΄Μαρσιάλ, 82΄ αυτ. Γκιλαβογκί)

Αϊντχόφεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-1 (78΄ Ντε Γιονγκ, 85΄ Πρέπερ - 76΄ πεν. Ιγκνάσεβιτς)

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπενφίκα-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 (75΄ Μήτρογλου, - 33΄ Νίγκεθ, 55΄ Βιέτο)

Γαλατάσαραϊ-Αστάνα 1-1 (64΄ Ινάν - 62΄ Τουμάσι)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

 

Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ 4-2 (16΄ Σίλβα, 80΄, 81΄ Στέρλινγκ, 85΄ Μπονί – 19΄ Κορμπ, 43΄ Ράφαελ)

Σεβίλλη-Γιουβέντους 1-0 (65΄ Γιορέντε)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοίγει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports