Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

To 23o Open Coffee Patras αυτή την Παρασκευή στο Επίκεντρο+ στην Πάτρα

To 23o Open Coffee Patras αυτή την Παρασ...

Ώρα προσέλευσης στις 18.15 το απόγευμα

Η διοργάνωση Open Coffee Patras προσκαλεί το κοινό στην 23η συνάντησή του που θα γίνει στον πολυχώρο Επίκεντρο στην οδό Νόρμαν 16 & Αγ. Διονυσίου, στην Πάτρα, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, στο γνωστό χαλαρό κλίμα, χωρίς γραβάτες και κοστούμια, γνωριζόμαστε, πίνουμε καφέ, και ανταλλάσσουμε ιδέες.

Ομιλίες:

Δρ. Στέλιος Κουτρουμπίνας, CEO @ Meazon S.A. (www.meazon.com) – Ενεργειακές μετρήσεις

H Meazon, σχεδιάζει και παράγει βραβευμένα, εύκολα στην εγκατάσταση, συστήματα ενεργειακών μετρήσεων για την βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης, εξοικονομώντας χρόνο, χώρο και χρήματα. Η Meazon προμηθεύει ασύρματους μετρητές ηλεκτρικών κυκλωμάτων παρέχοντας έτσι ενεργειακές αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο δημιουργώντας απεριόριστες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι λύσεις της Meazon είναι εύκολα προσαρμόσιμες και ταιριάζουν στους περισσότερους από τους υπάρχοντες ηλεκτρικούς πίνακες. Χρησιμοποιώντας το ασύρματο πρωτόκολλο επικοινωνίας ZigBee, οι μετρητές ενέργειας μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε σε ένα κτίριο. To πελατολόγιο της Μeazon περιλαμβάνει εταιρείες κοινής ωφέλειας, ESCOs, system integrators, εταιρείες τηλεπικοινωνιών καθώς και εταιρείες από τον βιομηχανικό κλάδο.

Δημήτρης Λεονάρδος, CEO Co-Founder @ Wubby- IoT (http://www.wubby.io/)

Η Wubby προέκυψε σαν μια ιδέα που γεννήθηκε μέσα από την Econais. Έχοντας διανύσει μια μακρά πορεία στην αγορά του Internet of Things, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας Wi-Fi modules, καταφέραν να έχουν παρουσία μέσα από διάφορα προϊόντα των πελατών τους στην παγκόσμια αγορά. Όσο περνούσε ο καιρός διαπιστώναν διαρκώς ότι το Internet of Things ήταν πιο δύσκολο από όσο το είχαν φανταστεί. Το embedded development γενικότερα αφορούσε ένα συγκριτικά πολύ περιορισμένο κοινό, μια ολιγαρχία στο χώρο των developers. Έτσι αποφάσισαν να το εκδημοκρατίσουν.

Πρόγραμμα - Διαδικαστικά:

18:15-18:45 Προσέλευση και ένας σύντομος καφές στο γνωστό χαλαρό και ανεπίσημο κλίμα

18:45-20:00 Παρουσιάσεις και σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις

20:00-22:30 Networking - Στο μπαρ του πολυχώρου Επίκεντρο θα έχουμε την ευκαιρία με ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα να συζητήσουμε, να γνωρίσουμε και να “μάθουμε” από τα λάθη αλλά και τις επιτυχίες όσων επιχειρούν στο χώρο των startups.

H συμμετοχή είναι εξ' ορισμού δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά