Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ. ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ Η «ΛΟΥΞ»

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πήγαμε πάλι «Αντώνη»...




Το αδιαχώρητο ακόμα μια φορά για τον κοσμαγάπητο Αντώνη Ρέμο, την περασμένη Κυριακή, παραμονή του Πολιούχου στο «Ακρωτήρι» του Ρίου. «Δεν έπεφτε καρφίτσα» κυριολεκτικά, αφού όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα κόσμο και το πλήθος έφθανε ως το πίσω μέρος, μετά το μεγάλο μπαρ,στην ημιυπαίθρια επέκταση του κέντρου. Συμπολίτες κάθε ηλικίας έσπευσαν να απολαύσουν τον γνωστό ερμηνευτή –πιθανόν το πιο πρωτοκλασάτο όνομα της πίστας αυτή τη στιγμή, με προσωπικά«άσματα» που αγγίζουν καρδιές...


Φθάσαμε μετά τις 12 και περιμέναμε υπομονετικά στην «ουρά» της εισόδου. Στα ενδότερα, χρειάστηκε να ξαναπεριμένουμε ως τη 1.30 για τους «προπομπούς» τραγουδιστές, αφού ο Αντώνης  Ρέμος βγήκε τελικά στις 2 το πρωί.(Την προσμονή  μετρίασε κάπως η πληθωρική κοκκινομάλλα Τζωρτζίνα απο το The Voice, που εκτέλεσε με την υπέροχη φωνή της τα διάσημα χιτ της Αντέλ)
Ο Αντώνης Ρέμος «μπήκε» λουσμένος από φωτεινά λέιζερ αιφνιδιάζοντάς μας: Τραγούδησε την ελληνική βερσιόν του αγαπημένου μας ιταλικού τραγουδιού της φετινής Γιουροβίζιον, το ρομαντικό κομμάτι “Amore”, εκείνο με τις οπερατικές κορώνες των τριών νεαρών τενόρων που μας είχε παθιάσει. Ανέφερε πως το κομμάτι θα κυκλοφορήσει σύντομα  και μετά «πέρασε» στα πολυαναμενόμενα σουξέ του. «Μην ξαναρθείς», «Η αγάπη με πάει εμένα», «Είναι στιγμές» ξεσήκωσαν μεμιάς το πλήθος αλλά και τα πρώτα γαρύφαλλα. Η φωνή του ακόμα μια φορά μαγευτική, ζεστή και με την ερμηνευτική τρυφεράδα που τον χαρακτηρίζει τόσο πολύ. Ολο το πρώτο μέρος όπως λέμε «σήκωσε το μαγαζί στον αέρα». «Εσκυψα το πρόσωπό μου», «Μα δεν τελειώσαμε», «Μπορεί να βγω, μπορεί να μπω», «Τρέμω», «Ετσι ξαφνικά», «Μείνε λίγο στη γραμμή», «Φεγγάρια χάρτινα», «Μα δε γίνεται» κλπ τραγουδήθηκαν από όλους με μεγάλο κέφι, «σεκλέτι» και πάθος. Μας σύστησε τρεις φορές και τη νέα του επιτυχία «Λένε». Είναι πραγματικά μοναδικός στο ρεπερτόριό του.

Ο Αντώνης Ρέμος από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκε στην εταιρεία «Λουξ», χορηγό  σε όλες τις τελευταίες του εμφανίσεις. Οπως ανέφερε, μαθαίνει με χαρά την παρουσία της και στο εξωτερικό, καθώς είναι μια καθαρά ελληνική και κυρίως πατρινή εταιρία. Στη συνέχεια επανέλαβε το «δέσιμό» του με το πατρινό κοινό και έκανε ειδική μνεία στον πατρινό στιχουργό Ανδρέα Γιαννόπουλο. Πέραν του τραπεζιού της «Λουξ» είδαμε να διασκεδάζουν εκεί γνωστά πρόσωπα του ναυτιλιακού κι επιχειρηματικού κλάδου, πολλοί εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου, ακόμα και αθλητές, έμποροι κλπ
Για το δεύτερο μέρος χρειάστηκε να υπομείνουμε 45λεπτο διάλλειμα με μαγνητοφωνημένη μουσική και λαικά τραγούδια απο τη Τζωρτζίνα. Ο σταρ της βραδιάς επέστρεψε τελικά μετά τις 4.10 με κλασική λίστα λαικών ασμάτων αλλά και ενδεικτικά τραγούδια από το φετινό αθηναικό του πρόγραμμα με το Χρήστο Νικολόπουλο. Εμείς θα θέλαμε περισσότερα «ρεμικά» ακούσματα, γιατί το προσωπικό υστερόγραφο γύρω στις 6 δεν μας αρκούσε...   Δείτε κάποια στιγμιότυπα, για να μπείτε στο κλίμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View