Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Την Εθνικό υποδέχεται η ΕΑΠ για την Α2 των ανδρών

Βόλεϊ: Την Εθνικό υποδέχεται η ΕΑΠ για τ...

Για τις παράλληλες δράσεις κατά την διάρκεια του αγώνα ενημέρωσε το ΔΣ των μελανόλευκων

Η ΕΑΠ υποδέχεται τον Εθνικό το Σάββατο (28/11) για την Α2 Εθνική βόλεϊ των ανδρών και στα πλαίσια αυτά η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση πρόσκληση για το φίλαθλο κοινό της Πάτρας.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ στις 18.00 και παράλληλα κατά την διάρκεια του αγώνα ο φίλαθλος κόσμος θα ενημερωθεί για την δράση του ΟΚΑΝΑ και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. σας προσκαλεί στον αγώνα Βόλεϊ Ανδρών Α2 Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «Ε.Α.Π. – ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ», που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ε.Α.Π. το Σάββατο 28.11.2015 και ώρα 18:00 και θα στηρίξει την νεανική μας ομάδα, στην Επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες.

Παράλληλα κατά την διάρκεια του αγώνα και σε εφαρμογή του προγράμματος του συλλόγου "Προβάλω-Γνωρίζω-Στηρίζω: ΕΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!", οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν στο κλειστό θα ενημερωθούν για τη δράση και το έργο του Δικτύου  Θεραπευτικών Υπηρεσιών Πάτρας "Γέφυρα" του ΟΚΑΝΑ.

Επίσης και με αφορμή της Παγκόσμιας ημέρας-(25ης Νοεμβρίου)- για την εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, θα διανεμηθεί έντυπο υλικό στους παραβρισκόμενους από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Πάτρας.

Γιατί ο Αθλητισμός και ο Εθελοντισμός ως τα μεγαλύτερα Παγκόσμια Κοινωνικά Κινήματα, διαθέτουν κοινές συνιστώσες: ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, επενδύουν στην υγιή απασχόληση, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και ενσωμάτωση, συμβάλλουν στην ανάπτυξη, καλλιέργεια και ολοκλήρωση  του ανθρώπου, και αποτελούν καταλύτη και βασικό πυλώνα καλλιέργειας αξιών,  κυρίως στους νέους."

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλεϊ: Τρίτη νίκη για την ΕΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports