Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Δύσκολη αποστολή για την Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Δύσκολη αποστολή για την Ακαδη...

Την Κυριακή στο Άργος

Τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της θα πραγματοποιήσει η Ακαδημία των Σπορ την Κυριακή στις 6 το απόγευμα, στο Αργος αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Πανιώνιο για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ ανδρών.

Η εμφανώς ανανεωμένη νεανική ομάδα της Ακαδημίας θα ταξιδέψει στο Αργος με δύο βασικές απουσίες παικτών της, αυτές του Αλέξανδρου Κοκοή και Παναγιώτη Παναγιωταρόπουλου που θα απουσιάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα, μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους ανάγκασαν να εγκατασταθούν σε άλλες πόλεις, αυτές της Μυκόνου και της Καλαμάτας αντίστοιχα.

Ο αγώνας είναι αρκετά δύσκολος για την Πατρινή ομάδα μιας και το ρόστερ των γηπεδούχων αποτελούν παίκτες της «παλιάς φουρνιάς» του Διομήδη Αργους, έχοντας εμπειρίες Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Στην ανακοίνωση της Ακαδημίας τονίζεται ότι μπορεί το κενό των δύο παικτών να είναι σημαντικό, αλλά ελπίζουν ότι οι συμπαίκτες τους θα αναπληρώσουν τις απουσίες τους.

Εξ άλλου σε μια ομάδα ανά πάσα στιγμή μπορεί αυτό να συμβαίνει, αλλά το θετικό για την φετινή Ακαδημία και με τις προσθήκες από νεαρούς αθλητές που έχουν γίνει, τους δίνει την ευχέρεια να πραγματοποιήσουν τον πρωταρχικό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την δημιουργία μιας νέας ομάδος με βάθος για την συνέχιση της ανδρικής ομάδος του συλλόγου και του πατραϊκού χάντμπολ γενικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Νίκη στην πρεμιέρα για την Ακαδημία των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports