Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 24  Νοεμβρίου

Ζώδια

Σκορπιός

Κοινωνική, ευχάριστη και πιο αρμονική μέρα, με την Σελήνη να τονίζει τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο, ενώ η εστίασή σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Ευνοούνται οι επαφές και οι συμφωνίες. Ευχάριστες εξελίξεις το βράδυ.

Τοξότης

Θετική μέρα για τα εργασιακά σας και θα είστε αρκετά παραγωγικοί, τόσο στον χώρο δουλειάς, όσο και στην καθημερινότητά σας. Βελτιώνονται και τα έσοδα. Καλή μέρα για τακτοποίηση, καθάρισμα, ράψιμο κλπ. Έμφαση επίσης και εύνοια δίνει η Σελήνη σε υγεία, διατροφή, fitness, κατοικίδια. Το βράδυ είναι πιθανά κάποια καλά επαγγελματικά νέα και δημοφιλία.

Αιγόκερως

Ευχάριστη, δημιουργική και πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, και πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να παίξετε, να κάνετε σπορ, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Εύνοια στα ερωτικά, με θετικές εξελίξεις εκεί. Αυξημένη ζωτικότητα, αίσθημα ανανέωσης. Θετικά νέα και αισιοδοξία το βράδυ.

Υδροχόος

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, τα οποία οι θετικές όψεις της Σελήνης τα ευνοούν. Βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Ιδανική μέρα να καλέσετε φίλους σπίτι για φαγητό και να ασχοληθείτε με τους δικούς σας. “Ανοίγει” η  ψυχολογία σας, ειδικά το βράδυ.

Ιχθύες

Επικοινωνιακή, ζωηρή κι ανάλαφρη μέρα, με πιθανές ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Πολλά επίσης μηνύματα, τηλέφωνα και αρκετή κουβεντούλα. Μέρα μαθημάτων, σεμιναρίων, γραψίματος, διαβάσματος. Αρκετές μετακινήσεις επίσης ή ταξιδάκια. Ευνοούνται οι συμφωνίες, οι επαφές, η δικτύωση. Πιθανά κάποια καλά νέα ή μηνύματα και ωραίες συναντήσεις το βράδυ.

Κριός

Καλή μέρα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα να βελτιώνει τα έσοδα και τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας, ενώ μπορεί να κάνετε ωραίες αγορές. Το βράδυ επίσης ενδέχεται να υπάρξουν καλά νέα για οικονομικά κι επαγγελματικά. Μια μέρα πιο ήρεμη, στην οποία θα απολαύσετε τη ζωή σας.

Ταύρος

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα και σχηματίζει θετικές όψεις, οι οποίες φέρνουν καλές εξελίξεις σε προσωπικά θέματα, σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, αλλά και στα αισθηματικά ή με τα παιδιά. Μια μέρα στην οποία θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που θέλετε, να πετύχετε στόχους, ενώ ευνοούνται τα ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Ήσυχη και πιο ξεκούραστη μέρα, στην οποία θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, ενώ πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη αλλά και ευκαιρία απόσυρσης, φυγής και ύπνου. Αίσιο κλείσιμο διάφορων θεμάτων σήμερα, ενώ κάποιοι προηγούμενοι σας κόποι ενδέχεται να φέρνουν ορισμένους καρπούς. Καλή μέρα για ενασχόληση με τέχνη, πνευματικότητα και φιλανθρωπία.

Καρκίνος

Ο οίκος της φιλίας και της δικτύωσης τονίζεται σήμερα, μια μέρα στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στο ίντερνετ και τα social media. Πάνε καλά οι σχέσεις, ενώ το βράδυ μπορεί να πάρετε και κάποια καλά νέα ή μηνύματα.

Λέων

Θετική για τα επαγγελματικά σας η σημερινή μέρα, με την Σελήνη να τονίζει τον τομέα αυτόν, ενώ άτομα επιρροής φαίνεται να λειτουργούν ευεργετικά προς εσάς. Είναι καλή μέρα για να στείλετε βιογραφικά και να συναντήσετε άτομα εξουσίας. Προωθήστε τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Πιθανά και έσοδα, ειδικά το βράδυ.

Παρθένος

Αισιόδοξη αναμένεται η σημερινή μέρα, στην οποία θα νιώσετε ανανέωση των δυνάμεων και της δημιουργικότητάς σας. Έμφαση και εύνοια δίνει η Σελήνη σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, συγγραφής, διδασκαλίας, φιλοσοφίας. Το βράδυ, το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία φέρνει κάποια καλά νέα ή εξελίξεις και ανεβασμένη διάθεση.

Ζυγός

Έμφαση σε οικονομικά ζητήματα δίνει σήμερα η Σελήνη, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, ασφάλειες, συντάξεις, τα οικονομικά του συζύγου κλπ, όπου αναμένεται βελτίωση και υπάρχει εύνοια. Ωραία ερωτική ζωή επίσης, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία για βαθύτερη και πιο ικανοποιητική σύνδεση με τον σύντροφό σας. Έρευνα, ψυχανάλυση, ανακαλύψεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being