Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ακαδημία των σπορ: "Οι φίλαθλοι μας δίνουν δύναμη"

Ακαδημία των σπορ: "Οι φίλαθλοι μας...

Την περασμένη βδομάδα ξεκίνησαν και επίσημα το πρωτάθλημα

Την  περασμένη βδομάδα ξεκίνησαν και επίσημα με την πρεμιέρα της Ακαδημίας των Σπορ στο πρωτάθλημα Β΄ εθνικής  ανδρών οι υποχρεώσεις του "λαβωμένου" Πατραϊκού χάντμπολ μιας και η οικονομική κρίση επηρέασε και την χειροσφαίριση  σε επίπεδο συλλόγων  στην  συμμετοχή τους στα  εθνικά  πρωταθλήματα.

Τα οικονομικά δεδομένα παρελθόντων ετών για τον αθλητισμό έχουν παραμεριστεί και ημέρα με την ημέρα σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση,  το αθλητικό οικοδόμημα γενικότερα του αθλητισμού παραλύει και εξασθενεί.

Με αυτόν τον μπούσουλα οι ιθύνοντες της Ακαδημίας έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να μην χαθεί η αίγλη του αθλήματος στην πόλης που αριθμεί ιστορία 35 χρόνων, άσχετα αν η ρήση " Ο τελευταίος των Μοϊκανών"  τους ταιριάζει κατάλληλα.

Χαρακτηριστικά ο έφορος του συλλόγου Κώστας Διαμαντόπουλος  δηλώνει: "Μέσα σε έναν κυκεώνα βάναυσων οικονομικών μέτρων με την αθλητική ηγεσία της χώρας να  ζητάνε από  ερασιτεχνικούς  συλλόγους να ανταποκρίνονται  στις  Συνταγματικές της  υποχρεώσεις  για τον αθλητισμό και να πληρώνουμε τα πάντα, ξεκινήσαμε την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να πληρώνουμε   διαιτητές, κριτές, μετακινήσεις, ρεύμα, νερό, καθαριότητα,  πετρέλαιο θέρμανσης  ακόμη και το κλειστό στο Κουκούλι ως ενοίκιο για την χρήση που κάνουμε,  που σημειωτέον το έχει πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Αντί να μας απασχολεί η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο και το πώς θα φέρουμε την νεολαία στους αθλητικούς χώρους,  ξεκινήσαμε με  τον   οικονομικό  βραχνά   συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα να είναι μαραθώνιος  και το υπ αριθμόν ένα πρόβλημα μας.

Όπως πάντα "τα κάστανα από την φωτιά" τα βγάζουν ορισμένοι υποστηρικτές και φίλοι του συλλόγου,  ακόμη και ο απλός φίλαθλος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πρεμιέρας  και τους οποίους ευχαριστούμε και δημόσια".

 

Ένας από τους τεχνικούς του συλλόγου ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δηλώνει για τον κόσμο που παρευρέθηκε στην πρεμιέρα: "Η κρίση που βιώνει το άθλημα μας και η δίψα του Πατρινού φιλάθλου για τον αθλητισμό γενικότερα φάνηκε στην πρεμιέρα μας με τον κόσμο που ήρθε να μας παρακολουθήσει.

Αυτοί οι φίλαθλοι είναι η δύναμη μας για την συνέχεια και τους ευχαριστούμε για την παρουσία του. Είμαι βέβαιος ότι την επόμενη φορά θα είναι πάλι παρόντες όχι μόνον αυτοί αλλά ακόμη περισσότεροι.

Τους καλούμε να μας στηρίξουν στην φετινή μας προσπάθεια που είναι πολύ σημαντική για την επιβίωση του  Πατραϊκού  χάντμπολ και ιδιαίτερα να είναι δίπλα στους μικρούς σε ηλικία αθλητές μας γιατί αυτοί είναι το μέλλον του συλλόγου και του αθλητισμού της Πάτρας μας γενικότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Νίκη στην πρεμιέρα για την Ακαδημία των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports