Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Εθνική πόλο των ανδρών επιστρέφει στην Πάτρα!

Η Εθνική πόλο των ανδρών επιστρέφει στην Πάτρα!

Οι τρίτοι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα παίξουν στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός"

Επειτα από επιθυμία του Ομοσπονδιακού προπονητή, Θόδωρου Βλάχου, της ΚΟΕ και φυσικά των διεθνών μας παικτών, το μεγάλο παιχνίδι της 1ης Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Ουγγαρία (μια από τις παραδοσιακές υπερδυνάμεις της πισίνας) για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Ο αγώνας, μάλιστα, έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς εάν νικήσει η Εθνική μας, τότε θα κατακτήσει την πρωτιά στον Ομιλό της και θα προκριθεί στα τελικά του Γουόρλντ Λιγκ (θα αποτελέσουν την πιο δυνατή πρόβα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο).

Οι σχετικές επαφές για την έλευση της Εθνικής στην Πάτρα έγιναν με μεσάζοντα το μέλος της ΚΕΔ/ΚΟΕ, Νίκο Βασιλείου, ενώ όλα τα θέματα που αφορούν το παιχνίδι (φιλοξενία, επαφές με φορείς και χορηγούς, κλπ) ανέλαβαν να τα τρέξουν οι άνθρωποι της ΝΕΠ, οι οποίοι έχουν την σχετική εμπειρία από προηγούμενες διοργανώσεις (παλιότερα παιχνίδια της Εθνικής πόλο στην Πάτρα, «Swimming Christmas Cup», Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΠΠ-ΠΚ, κ.ά.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Τρίτη στον κόσμο η Εθνική ομάδα των ανδρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports