Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Απανωτές οι διακοπές ρεύματος σε πολίτες, που αδυνατούν να πληρώσουν έγκαιρα την ΔΕΗ

Ηλεία: Απανωτές οι διακοπές ρεύματος σε ...

Καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που μένουν στο "σκοτάδι"

Τις εντολές διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τους πάροχους υλοποιεί κατά εκατοντάδες ο ΔΕΔΔΗΕ και στην Ηλεία. Ο διαχειριστής του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας υποχρεούται να εκτελέσει τις εντολές αυτές που προέρχονται είτε από τη ΔΕΗ είτε από άλλους πάροχους.

Ωστόσο χθες σύμφωνα με πληροφορίες αρκετούς πολίτες με σχετικά χαμηλά ποσά οφειλής τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Υπήρξαν σύμφωνα με πληροφορίες περιπτώσεις ακόμα και με ποσά της τάξης των 30h0 και 400 ευρώ, όπου λόγω μη διακανονισμού της οφειλής, ο ΔΕΔΔΗΕ έλαβε εντολή για την διακοπή της παροχής.

Πάρα πολλοί πολίτες στην Ηλεία οφείλουν εκατοντάδες ευρώ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και πέραν διακανονισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα κατέθεταν ποσό έναντι του λογαριασμού. Ακόμα και με αυτή την πρακτική κατάφερναν να αποφύγουν την διακοπή της ηλεκτροδότησης. Όμως η ΔΕΗ σκλήρυνε τη στάση της και πλέον ανάλογα με το ποσό της οφειλής εκδίδονται και οι εντολές διακοπής.

Πάντως το πρωί της Δευτέρας δεκάδες πολίτες έσπευσαν στα γραφεία της ΔΕΗ στον Πύργο για να ενημερωθούν σχετικά με τη διακοπή στην παροχή ρεύματος και τις επιλογές διακανονισμού της οφειλής ώστε να γίνει άμεσα επανασύνδεση.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις