Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παρουσιάστηκε και υπέγραψε στον ΝΟΠ ο Ηλίας Λάππας

 Παρουσιάστηκε και υπέγραψε στον ΝΟΠ ο Η...

Σημαντική ενίσχυση

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα Γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, παρουσία του προέδρου Τάκη Γουρδούπη και των μελών της διοίκησης Ν. Αθανασόπυλου, Μ. Γεωργαρά και Δ.Αντύπα, παρουσιάστηκε και υπόγραψε ο πολίστας Ηλίας Λάππας, που θα συμπληρώσει την θέση αμυντικού στην ανδρική ομάδα του ΝΟΠ.

Ο έμπειρος αθλητής Ηλίας Λάππας,  που διαμένει  στην Αθήνα θα προπονείται εκεί, ενώ θα κατεβαίνει συχνά στην Πάτρα σε σημαντικές συναντήσεις της ομάδας. Η προηγούμενη ομάδα του Ηλ. Λάππα ήταν ο ΝΟ Ρεθύμνου.

Η σημαντική αυτή μεταγραφή πραγματοποιήθηκε με την ουσιαστική συνδρομή μελών του ΝΟΠ, που βρίσκονται πάντα κοντά και στηρίζουν την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου.

Να τονίσουμε επίσης, ότι την φιλοξενία του αθλητή στην Πάτρα, προσέφερε το Ξενοδοχείο Αστήρ του κ. Μετζελόπουλου.

Η διοίκηση του Ναυτικού  Ομίλου Πατρών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια του υποστηρικτές και χορηγούς αυτής της μεταγραφής, καθώς χωρίς την βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατόν να ενισχυθεί η ομάδα, εν όψει των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στην Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολύμβηση: Στο Αγρίνιο οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports